GT 1030 oyun performansi (GTA V, BF1...)

Tamam denk diyelim bu ne fark edicek birisi yeni birisi 3 sene önce çıkmış ikisini kıyaslamak saçma...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım 2 GB aşması darboğaz olacağı anlamına gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını aldım 1ay oldu sistemim hazır ve Gta 5'i texture details haric hepsi full ayarda oynuyorum.30-25 fps alıyorum.ayarları varsayılan yaptığımda fps 35-40 görüyor.Monitörüm 1080p ve hic kasma olmuyor.Kesinlikle mükemmel bir ekran kartı.R7 240 almayı düşünenler üstüne 100TL daha koyun çok daha iyisini alın.

Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz? CS GO performansı nedir?

i3 6100 kullaniyorum.csgo yuklemedim ama internetteki benchmark testlerinde 1080p very high ayarlarda 150fps ve ustu alabiliyor.

Bu hafta yeni topladığım sistemde kullanıyorum.
Deneyimlerimi paylaşayım ;
LOL 1080P Çok Yüksek Ayarlar : 100-130 FPS
AC Brotherhood 1080P En Yüksek Ayarlar : 60 FPS Sabit ( Eski bir oyun ama hastasıyım serinin. )
Sıcaklık değeri 50-60'ın üstüne henüz çıkmadı.

750 Tİ ile kıyaslanmış GT 1030. Arkadaşlar artık şunu anlayın. Eski nesil ekran kartı alınmaz. Yeni nesil her zaman yararınıza olacaktır. Gt 1030 kartı da tam bir f/p ürünüdür. Fakat para biriktirip 1050 Tİ alınması daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…