GT 1030 oyun performansi (GTA V, BF1...)

Grand Theft Auto 5 düşük ayarlarda akıcı şekilde donma ve takılma olamadan rahatca oynayabilirsin.
Battlefield 1'i ise düşük ayarlarda aynı şekil akıcı oynayabilirsin diye düşünüyorum.

1080P çözünürlükte, Texture: Normal, diğer ayarlar High - Very High arasında 35-40 FPS alıyorum. Geri kalan ayarlar aklımda değil, oyun gayet akıcı. Deneme amaçlı indirmiştim fakat kartın böyle performans vereceği aklıma gelmezdi. Kesinlikle mükemmel bir kart!(y) Sorun olmazsa haftasonu stream üzerinden satın alacağım.
Sistem imzamda yazmaktadır.

1080P çözünürlükte, Texture: Normal, diğer ayarlar High - Very High arasında 35-40 FPS alıyorum. Geri kalan ayarlar aklımda değil, oyun gayet akıcı. Deneme amaçlı indirmiştim fakat kartın böyle performans vereceği aklıma gelmezdi. Kesinlikle mükemmel bir kart!(y) Sorun olmazsa haftasonu stream üzerinden satın alacağım.
İnternetten benchmark sonuçlarinada baktim bence giriş seviyesi için fiyat ve performans açısından mükemmel bir grafik kartı.

Hayırlı olsun mavi ekransız günlere :)

İnternetten benchmark sonuçlarinada baktim bence giriş seviyesi için fiyat ve performans açısından mükemmel bir grafik kartı.
Katılıyorum hocam.

Peki arkadaşlar benim monitörüm 1360x768 G4560 ve 8 GB RAM nasıl bir performans verir sizce? İkinci el almaktansa bunu alsam GTA 5, BF1, ETS2 gibi oyunları hangi ayarlarda oynarım? GTA 5 ultra açar mı?

GTA V'i yarı yüksek ayarda akıcı bir şekilde çok rahat oynarsınız. Ancak BF1'de ayarları iyice kısmanız lazım.
Ultrada açamazsınız. Ben denememiştim en azından.
Texture High ile de 60 - 75 arasındaydı. Çok ağır sahnelerde 57 lere düşmesine rağmen herhangi bir kasma yoktu. VRAM kullanımının üstüne çıktım. Ayarların resmini çekmiştim, buradan da size yardımcı olacaktır.

7NG6oN.jpg
Prbl5O.jpg
r2bOg3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Full HD için konuşuyordum.
1440x900 çözünürlükte oynuyordum. 1080P monitör olmadığı için deneme amaçlı açmıştım. 1080P de Texture normal haldeyken 45 küsür altına düşmemişti. Oyun korsan olduğu için belki daha iyi değerler alınabilir. Deneme amaçlı kartı test etmiştim ve fiyatına göre benim için iyi işler çıkardı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı