GT 1030 Rust FPS Drop

Murat köksal

Centipat
Arkadaşlar oyunu indirimde aldım. Fakat bayağı bir sıkıntı çıkartıyor. Bütün sorunları hallettim, biri hariç. Drop sorunu. SSD olmasına rağmen servere 10-15 dakikada giriyorum. Bunun sebebi ya virüs bulaştı ya da RAM'den kaynaklanıyor.
Sistemim:
Intel i5 7500 7. Nesil işlemci
GT 1030 2 GB ekran kartı
HDD (yandı yok)
4 GB RAM

Evet sistemim bu. Aslında RAM alacağım fakat şunu öğrenmek istiyorum. RAM'den dolayı mı drop giriyor?

Bu arada Afterburner'dan baktığım değerler:

RAM kullanımı: 3900 kullanıyordu
İşlemci sıcaklıgı: 32 42 derece arası
Sadece bunlar aklımda. Diğerlerini aklımda tutamadım fakat serverde iken disk %100, bellek %90, GPU %70-80 arası idi.

Oyun HDD olmadığı için SSD'ye kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rust gerçekten optimizasyon bakımından çok sorunlu bir oyun, 4GB bellekle o oyunu sıkıntısız oynamak imkansız. Bende GTX1050 + 8GB RAM kombinasyonu var (R5 1500X) yine FPS droptan geçilmiyor oyun, çok sorunlu bir oyun.
Açık dünya oyunlarının genelinde var bu. Fiziki yazılım motoru gerçek zamanlı olarak düzgün planlanmadığından meydana geliyor. Oyunun mekaniği çok geniş, ancak bütçesi yetersiz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı