GT 1030 Sistem PUBG'de Takılma Sorunları

AraasBey

Hectopat
Beyler PUBG'de ayarları vs. her şeyi düşüğe aldıgımda 60 70 FPS'leri görüyor ama oyun bi' türlü akıcı olmuyor. Yani 30 FPS'te bile daha akıcı oynayan insanlar var. Baya araştırdım en sonda harddiskten olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle de öyle. Şu Hd Tune Pro'yu kurdum. Yazma testini yaptım ama yani iyi bir şey mi çıktı kötü mü anlayamadım. Fotoğrafı attım. Bi' sorun var mı okumasında yardımcı olabilir misiniz? Bu arada yazmayı denemeye tıkladığımda hata veriyor. Bu arada sistemi alalı 1 bucuk ay oldu. GT 1030 + AMD Athlon X4 Quad Core var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin yüzünden, 200TL'ye bu maalesef ne kadar ekmek o kadar köfte. Bende de i3-530 + GT 1030 ile BF1 MP'de 45-65 arası almama rağmen akıcı değil.
kardesim bu pcnin tıpkısının aynısı sadece hdd farklısının 4 videosunu izledim donanım arşivi de dahil adamlar yağ gibi akıyor benle aynı fpsleri alıp
Health kısmına gelip bad sector olup olmadığına bakın
nasıl bakıcaz buna
Health kısmına gelip bad sector olup olmadığına bakın

Dosya Ekleri

• asdasd.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 49
kardesim bu pcnin tıpkısının aynısı sadece hdd farklısının 4 videosunu izledim donanım arşivi de dahil adamlar yağ gibi akıyor benle aynı fpsleri alıp

nasıl bakıcaz buna
Oyun oynarken oluşan droplar yani ani fps düşüşleri genelde düşük yazma ve okuma hızına sahip HDD'lerde gözlemleniyor. Bütçenize uygun bir SSD alırsanız droplardan kurtulduğunuzu göreceksiniz.
Oyun oynarken oluşan droplar yani ani fps düşüşleri genelde düşük yazma ve okuma hızına sahip HDD'lerde gözlemleniyor. Bütçenize uygun bir SSD alırsanız droplardan kurtulduğunuzu göreceksiniz.
Tabiki satın almadan önce deneme amaçlı bir SSD edinip test etmeniz daha faydalı olacaktır.

teşekkürler

SSD almak düşük sistemlerde performansı oldukça artırmaktadır. R7 240 ile topladığım bir sistem düşük ayarlarda bile kasıyordu. Hızlı giderken donmaların artmasından dolayı sorunun hdd'den kaynaklı olduğunu düşündüm. SSD alınca akıcılık gözle görülür derecede arttı. İşlemci de X4 840 idi. Sisteminiz anlattığım sistemle oldukça benzer görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…