GT 1030 sistemde Forza Horizon 4'te FPS düşük

Sistemde virüs mü var diye merak etmiştim Crysis 2'de kasma yaşayınca HDD yerine SSD bile aldim ama yok yani aynı hep anlayamıyorum neden oluyor.

GDDR5.

İşlemcinizden kaynaklıda olabilir videolarda ki işlemciler sizin kullandığınızdan çok daha güçlü işlemciler. Darboğaz oluyor mu baktınız mı?

İşlemcinizden kaynaklıda olabilir videolarda ki işlemciler sizin kullandığınızdan çok daha güçlü işlemciler. Darboğaz oluyor mu baktınız mı?

Yok hiç MSI Afterburner açıp bakmadım ama oyunda FPS sabitlemessem 47 FPS'den 29a drop yiyorum.

Dosya Ekleri

• 1699306013290.png
    141,1 KB · Görüntüleme: 24
Meme aynı ben diyeceğim ama 1.sayfaya bakabilirsin bahsettim orada özelliklerimi birazdan 768p med değerlerini atacağım ama kahve yapayım geliyorum

Zabaha kadar buradayız sorun yok

Muhtemelen darboğaz oluyor çekirdeklerden bazıları %100 oluyor mu, bir de RAM kullanımınıza bakabilir misiniz çünkü RAM doluyor olabilir.

Darboğaz var hocam ya örneğin NFS Heat oynuyorum GPU kullanımı hep %70e düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…