GT 1030 sistemde oyunlar ekran kartını kullanmıyor

MSAVCI

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben oyun oynadığım zaman işlemcim %80 civarlarında ekran kartı kullanımı ise %30 en fazla oluyor. Kullanımı arttırmak istiyorum nasıl yapabilirim kullanım az olduğu için istediğim performansı alamıyorum.

İşlemci: Intel Core i3 4160 CPU 3.60 GHz.
Ekran kartı: Zotac NVIDIA GeForce GT 1030 OC.
RAM: 8 GB DDR3 4+4

Hangi oyunda bu kullanım değerlerini görüyorsunuz? Sistemde darboğaz olmaması gerekiyor.

Hangi oyunları oynuyorsunuz? İşlemciniz bottleneck oluyor gibi görünüyor, grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyin. Performans artışınız olmaz ama daha iyi grafiklerde oynarsınız.

Ne olur ne olmaz MBAM ile virüs taraması da yapın, işlemciniz zararlı yazılımlar tarafından kullanılıyor da olabilir.

Hangi oyunda bu kullanım değerlerini görüyorsunuz? Sistemde darboğaz olmaması gerekiyor.
Valorant Pubg Mobile LoL CS Go Valorantta çok kasıyor 50 fps oynuyorum 90 oluyor adam görünce 50 oluyor.
Hangi oyunları oynuyorsunuz? İşlemciniz bottleneck oluyor gibi görünüyor, grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyin. Performans artışınız olmaz ama daha iyi grafiklerde oynarsınız.

Ne olur ne olmaz MBAM ile virüs taraması da yapın, işlemciniz zararlı yazılımlar tarafından kullanılıyor da olabilir.
Ekran kartını yeni aldım aldığım gün format attım virüs olması imkansız diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı