GT 1030 VS GTX 750Ti

GT sürümüm biraz daha kırpılmış ve eski GT serilerinin az daha güncelmiş versiyonu. Size tavsiyem GTX kartını almanız yönünde olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
gtx 1030 aaa oyunları ortalama bir çözünürlükle oynatabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

arkadaşlar bellek hızı 7000 mhz ve çekirdek hızı 1334 mhz 64 bit sıfır 530 tl olan gt 1030 mu
yoksa bellek hızı 5400 mhz ve çekirdek hızı 1050 mhz 128 bit kullanılmış 350 tl olan gtx 750 ti mi (aliexpresten alicam beyler)

arkadaşlar bellek hızı 7000 mhz ve çekirdek hızı 1334 mhz 64 bit sıfır 530 tl olan gt 1030 mu
yoksa bellek hızı 5400 mhz ve çekirdek hızı 1050 mhz 128 bit kullanılmış 350 tl olan gtx 750 ti mi (aliexpresten alicam beyler)
her türlü sıfır ekran kartı daha iyidir bana sorucak olursan çünkü kullanılmışlar sorunlu çıkabiliyor ve sıkıntı yapabiliyor aliexpresten sorun olacağını sanmıyorum ama ikiside aynı duruyor sen hangisini sevdiysen onu al en fazla 2-3 fps fark ediyor (hadi bilemedim 5-7)

Merhabalar.Bu kartlar arasında 750Ti daha performanslı bir karttır.Oyun testlerini merek edersen Gta 5 için Technopat testi bulunmak buyur:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak güncel bir sistem için pek önerebilir miyim bilmiyorum açıkçası tartışılır demeye çalıştığım paranı biriktir düşüncesindeyim.

Kendimi savunmadım orada, buna dikkat et istersen. Arkadaşın katılımı da kendi için bir konu açmış zamanında sonra gezinirken bakmış ve demiş ki benim böyle bir hesabım mı varmış, hadi bu forumun kurallarını bile okumadan bilgiçlik taslayayım, şekil yapayım şeklinde olmuş.
Kendimi savunmadım orada, buna dikkat et istersen. Arkadaşın katılımı da kendi için bir konu açmış zamanında sonra gezinirken bakmış ve demiş ki benim böyle bir hesabım mı varmış, hadi bu forumun kurallarını bile okumadan bilgiçlik taslayayım, şekil yapayım şeklinde olmuş.
bilader ne boş adamsın adam her kelimesinde haklı burada gtx 750 ti yi sadece video kartı yaptınız gidin youtubedeki son videolara bakın yeni nesil oyunları 40 fps de oynatıyor. minimum 8 gb raminiz ve orta seviye bi işlemcinizde olsa her oyunu rahatça açan bi kart. gtx 750 ti yi amd radeon 5500 seriesle karıştırdınız herhalde valla cahilsiniz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı