GT 1030 Windows 8.1 Pro sürücü nereden bulunur?

O zaman şuanda sisteminde yaklaşık 3.5 GB kullanılabilir RAM miktarı görünmesi lazım 32 bit mimarisinin sınırlaması yüzünden. Bu da yaklaşık olarak RAM'lerinin yarısına tekabül ediyor. 64 bit kurmanı öneririm. Ayrıca @Einstein'in dediği gibi, Windows 10 LTSC sürümü güncellik ve hafiflik açısından mantıklı bir seçenek. LTSC 2021 sürümünü deneyebilirsin.

O zaman şuanda sisteminde yaklaşık 3.5 GB kullanılabilir RAM miktarı görünmesi lazım 32 bit mimarisinin sınırlaması yüzünden. Bu da yaklaşık olarak RAM'lerinin yarısına tekabül ediyor. 64 bit kurmanı öneririm. Ayrıca @Einstein'in dediği gibi, Windows 10 LTSC sürümü güncellik ve hafiflik açısından mantıklı bir seçenek. LTSC 2021 sürümünü deneyebilirsin.
Hocam win 10 u bırakalı baya oldu ama kısaca açıklamak gerekirse anakartım değişip şu anki anakart takıldığında win10 da mavi ekran sorunu almıştım ve bilgisayarı kullanamıyordum bile. Her şeyi denedik olmadı en son win 8 e geçtim düzeldi. Belki de şu anki anakartım falan win 10 da sorun çıkarıyor o yüzden temkinli yaklaşıyorum. Tekrardan uğraşmak istemiyorum açılmayan win 10 la

Hocam Windows 10'u bırakalı bayağı oldu ama kısaca açıklamak gerekirse anakartım değişip şu anki anakart takıldığında Windows 10'da mavi ekran sorunu almıştım ve bilgisayarı kullanamıyordum bile. Her şeyi denedik olmadı en son Windows 8'e geçtim düzeldi. Belki de şu anki anakartım falan Windows 10'da sorun çıkarıyor o yüzden temkinli yaklaşıyorum. Tekrardan uğraşmak istemiyorum açılmayan Windows 10'la.
Evet biliyorum, Pegatron IPMSB gerçekten sıkıntılı bir anakart. BIOS güncellerken şansa bağlı olarak bozulması, her ekran kartını desteklemeyip seçici davranması gibi sorunları vardı.

Eğer Windows 8.1 64 bit yüklersen buradan güncel sürücüyü indirebilirsin.

Evet biliyorum, Pegatron IPMSB gerçekten sıkıntılı bir anakart. BIOS güncellerken şansa bağlı olarak bozulması, her ekran kartını desteklemeyip seçici davranması gibi sorunları vardı.

Eğer Windows 8.1 64 bit yüklersen buradan güncel sürücüyü indirebilirsin.
Hocam o zaman pegatronda açılabilir sen bi dene diyorsanız şu windows 10 ltsc yi deneyim. Nereden indirebilirim

Hocam bir de anakart modelini nereden anladınız ben taa o zaman da bulamamıştım sadece Pegatron yazıyordu? Bir de bu anakartta Windows 10 çalışma ihtimaline ne verirsiniz?
Hocam bu anakarttan zamanında çok çekmişti bir tanıdığım, oradan hatırlıyorum. İşlemcinizin i5 2400 olduğunu görünce LGA 1155 soket olduğunu anladım ve Pegatron'un bildiğim kadarıyla tek LGA 1155 anakartı IPMSB olduğu için ona göre yorum yaptım.

Ayrıca Windows 10 için bir fikrim yok, denemeye değer. Kurulumdan sonra aşağıdaki linklerden chipset sürücülerini de kurmayı denersin sistemin daha stabil çalışması için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı