GT 1030 X4 950 düşük FPS sorunu

HarunErenHE

Kilopat
1 hafta önce X4 950 GT 1030 sistem aldım. Fortnite veya PUBG YouTube videolarında mesela PUBG 1080p en düşükte 40 60 FPS arası veriyor ama bende 720p 40 55 FPS arası veriyor. Fortnite da aynı şekilde. Bunun sebebi ne olabilir? BIOS guncellemedim hiç ondan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'unuzu, işletim sisteminizi ve ekran kartı sürücünüzü en güncel sürüm kullanıp öyle deneyin. İşe yaramazsa MSI Afterburner ile kullanım değerlerinizi kontrol edin. Bileşenleriniz çok ısınmamalı ve ekran kartınızın %100ü kullanılmalı.

GT 1030'un DDR4 olanı GT 730'dan bile daha zayıf yani o kadar fps veremez. İzlediğin testlerde daha güçlü bir işlemci ile kullanılmış olabilir. Veya Ram ile alakası vardır.
Bios guncelledim halloldu bu arada sddr4 mus baktım ama FPS farkı çok yok şuan pubg 1366*768 kenar yumuşatma ve doku ortada 45 65 FPS arası alıyorum birde birşey soracağım bios hep guncellemem lazimmi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı