GT 1030'u HDMI'dan bağlayınca görüntü bulanık

Bayram Koç42

Hectopat
Katılım
17 Haziran 2015
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle Merhaba. Arkadaşımdan GT 1030 aldım ve HDMI kablosu ile televizyona bağladım. Driverini sorunsuzca kurdum. Oyun testlerini yaptım, gayet güzel sonuçlar aldım. Ama görüntü çok bulanık. Sanki upscale yapılmış gibi. Sorum şu. Ekran kartının DVI-D ve HDMI çıkışı var ama benim monitörümün yalnızca VGA ve HDMI girişleri var. HDMI ile bağlayınca belirttiğim gibi görüntü çok bulanıklaşıyor. DVI-D'den VGA'ya dönüştürücü alsam sorunum çözülür mü? Herhangi bir öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Link

Yada Bu Link

Bence sonuç değişir kartınız hdmi girişinde veya monitörünüzün hdmı girişinde yada hdmı kablosunda sorun olabilir bence başka bir hdmi kablosu ile deneyip sonra bu aparatlardan birini alınız sonuç değişir
Biraz araştırdım. Aktif dönüştürücü almam gerekiyormuş. Hdmi to Vga mı alsam yoksa Dvi-d to Vga mı? Bir bilginiz var mı?

Bende de GT 1030 var monitörümün orijinal çözünürlüğünden yukarı çekince çözünürlüğü bulanık oluyor. Bir kontrol edin derim.
Monitörüm 1080p çözünürlükte aynı şekilde ama biraz araştırdığım zaman Pc'yi hdmi ile Tv'ye bağlanıldığında benim karşılaştığım sorunlar çıkıyor. Ekran taşıyordu bunu düzelttim ama görüntü hala bulanık.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı