GT 210 Sisteme Oyun Tavsiyesi

teknotpc

Hectopat
Daha fazla  
Özellikler : Asus GT 210 (Top. Bellek 2554 MB), 32 BIT, 4 GB RAM, İntel Core Duo 2 E7400
Bu PC'nin kaldırabileceği oyunları önerir misiniz ? HITMAN Absolution, Mafia 2, Sniper Elite 2, Snıper Elıte 3 gibi oyunları severim oynadım ve bitirdim onları.

Özellikler : Asus GT 210 (Top. Bellek 2554 MB), 32 BIT, 4 GB RAM, İntel Core Duo 2 E7400
Bu PC'nin kaldırabileceği oyunları önerir misiniz ? HITMAN Absolution, Mafia 2, Sniper Elite 2, Snıper Elıte 3 gibi oyunları severim oynadım ve bitirdim onları.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim benim sistem GTA 5'i felan da açıyor da 32 BIT olduğu için açmıyor. Buna uygun öneriler ?

MB Warband reis varken başka oyuna ihtiyacın yok. Birkaç mod yükle seni tüm yaz götürür. GTA V'i Vice City grafikleriyle oynamaktansa rahat rahat MB Warband oynayın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı