Çözüldü GT 420 NVIDIA Driver Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BLackWood

Centipat
Arkadaşlar dün DDU'dan driverları kaldırmıştım(tavsiye edilen modda)sonradan NVIDIA sürücüsünü yüklemek istediğimde bu hatayla karşılaşıyorum:

Var mıdır bir çözümü gelişmiş kurulumda da hızlı kurulumda da bu hatayı alıyorum. Artı bir de şöyle bir gariplik var aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları yok ve display diye bir şey var ne olduğunu anlamadım :/

Yanlışlıkla bir şeyi mi sildim ne yaptım bilmiyorum.

Çözüm
DDU ile silin sürücüyü ilk. Sistemde intel ekran kartı varsa ilk onu güncelleyin ondan sonra dediğimi yükleyin.
PCI\VEN_10DE&DEV_0DE2&SUBSYS_362F1458&REV_A1

PCI\VEN_10DE&DEV_0DE2&SUBSYS_362F1458

PCI\VEN_10DE&DEV_0DE2&CC_030000

PCI\VEN_10DE&DEV_0DE2&CC_0300

Aynı hata
Başka önerileriniz var mıdır acaba daha önce bu sorunu yaşayan kimse yok mu? Bu arada burada da şuna takıldım bunun sürümü 391.24 önceki denediğimden eski bir sürüm.

Burada bu iki seçeneği de denedim, ikisini de hem hızlı hem gelişmiş(temiz kurulum)olarak kurmaya çalıştım hepsinde de yukarıdaki hatayı veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile silin sürücüyü ilk. Sistemde Intel ekran kartı varsa ilk onu güncelleyin ondan sonra dediğimi yükleyin.

Attığım resimde display dışında Update yazan her şeyi güncelleyip sonra bir daha deneyeceğim olmazsa buraya yazarım tekrar çok sağ olun uğraşlarınız için

Windows Update çalıştırın.

Şimdi size yaptıklarımı yazacağım.
İlk olarak DriverIdentifier sitesindeki Update yazan her şeyi güncelledim sonra Windows Update'deki tüm güncelleştirmeleri yaptım. Şu an aygıt yöneticisinde Display gitti görüntü bağdaştırıcıları geldi. Ayrıca DriverIdentifier de de display yerine temel görüntü bağdaştırıcısı seçeneği geldi.

Bunlardan sonra bir daha NVIDIA sürücüsünü temiz kurulum denedim yine aynı hatayı aldım bundan sonra ne yapmalıyım?

Windows Update çalıştırın.

DDU ile en baştan sildim ve tekrar denedim bu sefer oldu Size çok teşekkür ediyorum emek verdiniz bana anlatmak için çok sağ olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…