GT 420M i5 m 460 sistem için oyun tavsiyesi

Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
wdblue HGST-HTS545050-A7E380(galiba)
Ekran kartı
GT 420M
İşlemci
İ5 M460
Bilgisayar özellikleri:

Ekran kartı: GT 420M.
İşlemci: i5 m 460.
RAM: 4 GB.

İyi bir oyun olsun. Araba oyunu olabilir, açık dünya olabilir, simulasyon olabilir, zeka gerektiren tarzda bulmaca tarzı oyunlar olabilir fark etmez. Korku oyunu hariç her şeye okeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Minecraft (1.7.10 - OptiFine ile) → performans için eski sürüm öneririm.
  • GTA San Andreas → hem açık dünya hem eğlenceli.
  • Mafia 1 & 2 → özellikle Mafia 2 düşük ayarlarda oynanabilir.
  • Euro Truck Simulator 2 (eski sürümler, düşük grafikler) → tır simülasyonu seviyorsan.
  • The Sims 3 → simülasyon seviyorsan.

• Euro Truck Simulator 2 (eski sürümler, düşük grafikler) → tır simülasyonu seviyorsan.

Reis MC bayağı bir sürüm çalıştırıyoda tek başıma yapacak bir şey bulamıom ETS 2 alacak para var ama kart yok ininal yasaklandı diğerleride aynı San Andreas'ı indirdim zaten.

Bu tarz konularda mesajlarım kimsenin umurunda olmuyor genelde ancak Age of Empires oynayabilirsiniz. Onun dışında NFS:Most Wanted 2005 ve Carbon da açabilir diye düşünüyorum sisteminiz. Alışılmışın dışında oyunlar oynamayı sever misiniz?

Reis MC bayağı bir sürüm çalıştırıyoda tek başıma yapacak bir şey bulamıom ETS 2 alacak para var ama kart yok ininal yasaklandı diğerleride aynı San Andreas'ı indirdim zaten.

Sunuculara girebilirsin ama FPS'in düşer.

Mafia 2 oynanmıyor hocam, daha üst bir sistemim vardı onda bile 10-15 FPS'di. Ayrıca macun yenilemesi ve fan temizliği yapılmadıysa ısıdan dolayı çok FPS düşmesi yer ve bilgisayar kapanabilir.

Bu tarz konularda mesajlarım kimsenin umurunda olmuyor genelde ancak Age of Empires oynayabilirsiniz. Onun dışında NFS: Most Wanted 2005 ve Carbon da açabilir diye düşünüyorum sisteminiz. Alışılmışın dışında oyunlar oynamayı sever misiniz?

Eyvallah reis onlara da bir bakim.

Yeni konular

Geri
Yukarı