Yaklaşık 2 aydır aldığım ve hala devam eden başlıktaki hatayı alıyorum arkadaşlar. Forumda bu konuyla ilgili başlıklar var, hepsini okudum ama bir çözüme varamadım. Sorunu şöyle anlatayım;
Bilgisayarımda LoL oynarken FPS düşüşü yaşıyorum oyun kasmaya başlıyor ve oyunun ortasında görüntü gidiyor 2-5 sn sonra geri geliyor ve oyun aşağıya atıyor. Ardından bu bildirimi veriyor ve oyuna tekrar girdiğimde hiç donmadan rahat bir şekilde oyunuma devam ediyorum. Ancak bu hata bir süre sonra sinir etti beni. Windows Uptade2den bütün güncellemeleri yükledim. PC'yi yeniden başlattığımda bilgisayar acayip kasmaya başladı. Tekrar yeniden başlattığımda yine aynı şekildeydi. Bilgisayarım şu an başladıktan 30 saniye sonra kasmaya başlıyor, nasıl anlatsam fareyi hareket ettiriyorum dona dona gidiyor. Klavyeyle bir şey yazıyorum yazdıklarım 5 saniye sonra yazılmaya başlıyor. Fakat Chrome vs. programlara anında giriyor ancak içinde dolaşırken yine aynı şekil yani PC kullanılamaz şekilde kasıyor.
Ekran kartının driverleri silip yükledim. Daha önce BIOS'tan fanları turboya getirmiştim acaba onun yüzünden ekran kartına enerji mi gitmiyor diye düşündüm. Fanları normal hıza getirdim. Hiçbiri işe yaramadı. Ancak işin garip tarafı bilgisayarı kapatmaya basınca arka plan uygulamaları kapatılıyor ekranından iptale basınca bilgisayardaki kasma tamamen geçiyor bilgisayar hızlanıyor fakat 2 dk sonra yine aynı kasma oluyor. Ancak bu kasma sırasında resimdeki hatayı göstermiyor yanlış anlamayın. Bilgisayar yavaş haldeyken 2 saat League Of Legends oyununa girmeye çalışıyorum ve oyuna başladığımda kapanıyor yukarıda anlattığım gibi ve resimdeki hatayı veriyor. Bu hatadan sonra bilgisayar kapatılıncaya kadar eski hızında devam ediyor arkadaşlar, çözümlerinizi bekliyorum. Yeni ekran kartı alırsam sorun devam eder mi?
Windows 10 kurmadan ne kadar yardım etsem de boşuna. Windows 7'de her zaman bu tür sorunlar karşınıza çıkacaktır. Windows 10 64bit kurduktan sonra tekrar deneyin. Olmazsa üstte yazdığım adımları uygulayın.
Windows 10 kurmadan ne kadar yardım etsem de boşuna. Windows 7'de her zaman bu tür sorunlar karşınıza çıkacaktır. Windows 10 64bit kurduktan sonra tekrar deneyin. Olmazsa üstte yazdığım adımları uygulayın.
Cevaplarınız için teşekkür ederim Bilgisayarın içini komple temizlettim.Şu an hiçbir sıkıntı yok bilgisayarda. Ancak Windows umda sorun var dediler. Format atılması gerekiyormuş. Format atmadan direkt win 10 kursam olurmu?
Yükseltme yapmanı önermem bu durumda. Temiz kurulum yaparsanız sorunla karşılaşma oranınız düşer. Sistem dosyalarınız bozulmuş olabilir. Bu nedenle temiz kurulum yapın.