Eren KRK Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 İşlemci: i7 2630 QM. Ekran kartı: GeForce GT 540M. DxDiag'da ekran kartım gözükmüyor. 1TB HDD 120GB SSD. 6 GB RAM.
İşlemci: i7 2630 QM. Ekran kartı: GeForce GT 540M. DxDiag'da ekran kartım gözükmüyor. 1TB HDD 120GB SSD. 6 GB RAM.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 21 Aralık 2020 #2 Hata açık ve net. DDU programı ile ekran kartının sürücüsünü kaldırın ve yeniden kurun. Artı 0 Eksi
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.482 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #3 Alikaplan801 dedi: Hata açık ve net. DDU programı ile ekran kartının sürücünüzü kaldırın ve yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Ben de ekran kartını BIOS'tan "GEN 3" olarak çalıştırdığımda aynı hatayı alıyorum. "GEN 2" olarak çalıştırınca sorun tamamen çözülüyor. Artı 0 Eksi
Alikaplan801 dedi: Hata açık ve net. DDU programı ile ekran kartının sürücünüzü kaldırın ve yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Ben de ekran kartını BIOS'tan "GEN 3" olarak çalıştırdığımda aynı hatayı alıyorum. "GEN 2" olarak çalıştırınca sorun tamamen çözülüyor.
KS KS Eren KRK Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #4 Silinen üye dedi: Emin misin? Ben de ekran kartını BIOS'tan "gen 3" olarak çalıştırdığımda aynı hatayı alıyorum. "Gen 2" olarak çalıştırınca sorun tamamen çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriyorum öğreticiye 150 FPS civarı ama 2 dk geçmeden atıyor oyundan. Senin söylediğin şeyi yaparsam sorun olma ihtimali var mı? Alikaplan801 dedi: Hata açık ve net. DDU programı ile ekran kartının sürücüsünü kaldırın ve yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Ben DDU ya güvenemiyorum bir şey olur diye bazıları DDU hakkında kötü yorumlar yapıyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Emin misin? Ben de ekran kartını BIOS'tan "gen 3" olarak çalıştırdığımda aynı hatayı alıyorum. "Gen 2" olarak çalıştırınca sorun tamamen çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriyorum öğreticiye 150 FPS civarı ama 2 dk geçmeden atıyor oyundan. Senin söylediğin şeyi yaparsam sorun olma ihtimali var mı? Alikaplan801 dedi: Hata açık ve net. DDU programı ile ekran kartının sürücüsünü kaldırın ve yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Ben DDU ya güvenemiyorum bir şey olur diye bazıları DDU hakkında kötü yorumlar yapıyor.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.482 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #5 Eren KRK dedi: Oyuna giriyorum öğreticiye 150 FPS civarı ama 2 dk geçmeden atıyor oyundan. Senin söylediğin şeyi yaparsam sorun olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... 2. nesilin hızları gayet yeterli orta seviye ekran kartları için. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Eren KRK dedi: Oyuna giriyorum öğreticiye 150 FPS civarı ama 2 dk geçmeden atıyor oyundan. Senin söylediğin şeyi yaparsam sorun olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... 2. nesilin hızları gayet yeterli orta seviye ekran kartları için. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.
KS KS Eren KRK Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #6 Silinen üye dedi: 2. nesilin hızları gayet yeterli orta seviye ekran kartları için. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'a falan nereden girilir? Bu arada benim harici ekran kartı NVIDIA. Ana ekran kartı Intel HD Graphics 3000. Intel ekran kartımın VRAM'i 32 MB. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: 2. nesilin hızları gayet yeterli orta seviye ekran kartları için. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'a falan nereden girilir? Bu arada benim harici ekran kartı NVIDIA. Ana ekran kartı Intel HD Graphics 3000. Intel ekran kartımın VRAM'i 32 MB.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.482 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #7 Anakart modeline göre değişiyor. Genelde "Delete" tuşuyla giriliyor. Advanced settings kısmında PCIe Configuration gibi bir ayar varsa ordan yapabilirsin. Biraz kurcalaman gerekebilir bulmak için. Artı 0 Eksi
Anakart modeline göre değişiyor. Genelde "Delete" tuşuyla giriliyor. Advanced settings kısmında PCIe Configuration gibi bir ayar varsa ordan yapabilirsin. Biraz kurcalaman gerekebilir bulmak için.
KS KS Eren KRK Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #8 Bana daha basit ve güvenilir yöntemler gerekiyor. Artı 0 Eksi