GT 630 i5-3470 değeri nedir?

Emirhan 19

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü PC'yi satmayı düşünüyorum. Tahmini ne kadar eder?
Ekran kartı GT 630.
İşlemci i5 3470.
Hafıza 500 GB.
Ya 8 ya da 12 GB RAM hatırlamıyorum.
Bunun dışında ekranı LG'nin LCD ekran diğer malzemeler falan hepsi tam.
ek bilgi: GTA 5, FIFA 2019, Valorant bu oyunları rahatlıkla açıyor güzelde oynatıyor

ek bilgi: GTA 5, FIFA 2019, Valorant bu oyunları rahatlıkla açıyor güzelde oynatıyor
Bu sistem GTA 5 gibi oyunları rahatlıkla açıyor olamaz, illa ki çözünürlük ve ayarlar düşük açıyordur.
Soruna gelecek olursak maksimum 3 bin TL eder. Eski bir bilgisayar çünkü.

GT 630, GTA 5 ve FIFA 19'u nasıl rahatça açıyor ve oynatıyor? GT 730 la benim FPS 30-45 arasındaydı, işlemci güzel, satarınız 4-6 arasıdır ama kasanız RGB değilse cahiller bakamayacaktır PC'nize, ekran kartınızı yükseltin öyle satın ya da kullanın.

GT 630, GTA 5 ve FIFA 19'u nasıl rahatça açıyor ve oynatıyor? GT 730 la benim FPS 30-45 arasındaydı, işlemci güzel, satarınız 6-8 arasıdır ama kasanız RGB değilse cahiller bakamayacaktır PC'nize
6-8 arası derken? Daha geçen hafta 7k'ya i7 4770 ve RX 580 8GB sistem sattım, o fiyatların imkanı yok. Ayrıca işlemcinin nesi güzel hocam?

Ekran kartını unuttum hocam pardon.

i5 2400, RX 550 2 GB, 12 GB ram, 1 TB yer, her şey full, 6 en az gideri vardı benimkinin.
Depolamadan kurtarmış fiyatı. Yoksa o sistemin maksimum ederi 3-4K.

Bu sistem GTA 5 gibi oyunları rahatlıkla açıyor olamaz, illa ki çözünürlük ve ayarlar düşük açıyordur.
Soruna gelecek olursak maksimum 3 bin TL eder. Eski bir bilgisayar çünkü.
Evet rahatlıkla açıyo hatta tofaş modu falan da yüklü daha hiç böyle donma yaşamadım 2 kere bitirdim hikaye modunu eğer kas'sa oynamazdım sıkılırdım sonra fifa da bazen çok nadir oyundan atıyo O kadar

GT 630, GTA 5 ve FIFA 19'u nasıl rahatça açıyor ve oynatıyor? GT 730 la benim FPS 30-45 arasındaydı, işlemci güzel, satarınız 4-6 arasıdır ama kasanız RGB değilse cahiller bakamayacaktır PC'nize, ekran kartınızı yükseltin öyle satın ya da kullanın.

Ya oyunları rahatça açıyor kasmıyor he tutupta 200 FPS vermiyor veremez imkansız ama dediğim gibi kasmadan oynuyorum görüntü gayet güzel test yapmadığım için hiç kaç FPS veriyor bilmiyorum diğer arkadaşa yanıt verdim ona verdiğim yanıttan okuyabilirsiniz devamını.

Fehmi kardeşim uza bence artık, böyle sataşma kimseye boş boş.

Ya oyunları rahatça açıyor kasmıyor he tutupta 200 FPS vermiyor veremez imkansız ama dediğim gibi kasmadan oynuyorum görüntü gayet güzel test yapmadığım için hiç kaç FPS veriyor bilmiyorum diğer arkadaşa yanıt verdim ona verdiğim yanıttan okuyabilirsiniz devamını.
40 fps te size rahat gelebilir 😃, ölçekdirmeyi düşürmek ve en düşük ayarlar çekmişseniz rahat oynamış olabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı