GT 630 & X5460 oyun performansı

xCory

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle ilk defa konu açıyorum yanlış başlık koyduysam kusura bakmayın.
Öncelikle yeni sistem almama 8 ay kaldı ve ben şimdilik beni idare edebilecek bir işlemci almak istiyorum.
Tam olarak merak ettiğim şey alacağım işlemci ekran kartıyla beraber ne gibi değişiklikler sunar.
Şu anki Sistemim:
  • Intel Pentium E6500​
  • GT 630 2 GB 128 Bit​
  • 4 GB RAM 1066MHz​
  • G41T-M7 v1.X​
  • 300W PSU
Sistemim çok kötü ama şu anlık işlemci değiştirmeyi planlıyorum alacağım işlemci Xeon X5460 serisi 775pin modlanmışını alacağım.
Lakin merak ettiğim bir şey olacaktı ben bu sistemle CS:GO'da ortalama 65 70 ortalama alıyorum bu işlemciyi bana çok önerdiler.
Ve alarştırmalarınıda yaptım ne gibi sonuçlar alırım? Memnuniyet sağlar mı? SADECE İŞLEMCİ DEĞİŞECEK.

Son düzenleyen: Moderatör:
oyunlarda takılma donma oluyordu E6500 de x5460 alsam bariz fark olur diyorsunuz yani bu beni mutlu etti teşekkürler yorumunuz için :)

Alacağınız işlemci mevcut işlemcinizden daha iyor performans verecektir fakat GTA 5'ten örnek verecek olursak sisteminiz 30 FPS üstünü veremeyecek fazla bir şey beklemeyin.

Alacağınız işlemci mevcut işlemcinizden daha iyor performans verecektir fakat GTA 5'te 30 FPS üstünü göremeyeceksiniz fazla bir şey beklemeyin.
gözüm zaten büyük oyunlarda değil sadece CS:GO da 55 60 fps alırken bu işlemci yüzümü güldürürmü sorusuydu yorumun için saol :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı