GT 630M Casper laptopta OC yapılmıyor

Makaleler
5
Merhaba, GT 630M'ye OC yapmak istiyorum ancak MSI Afterburner yazılımını açtığımda OC ayarları kilitli işaretledim ben fotoğrafta kilitli yerleri bir sürü şey denedim ekran kartının 6-7 sürücüsünü denedim sonuç aynı yardımcı olacak var mı? Casper laptop kullanıyorum.

Soldan ayarlara tıklayıp açılan pencerenin SS'ini atar mısınız?

Ayarlarda voltaj kontrolünü aç diye bir seçenek olmalı, onunla voltaj kontrolü açılacaktır. Ayrıca OC için Clock kısmı açık zaten. Ancak fan kısmını açamazsınız çünkü manuel olarak ayarlanabilen bir fan olduğunu sanmıyorum o laptopta. Oluyorsa da BIOS'tan oluyordur, düşük bir ihtimal.

Kanka boşta bile 46 derece ekran kartın bence çok kaşınma 630M çok ısınan bir kart. Yakma ihtimalin yüksek. Hele tek kullandığın laptop oysa bulaşma bile.

Power limit ayarını nasıl açıcağım peki hocam?

Kanka boşta bile 46 derece ekran kartın bence çok kaşınma 630M çok ısınan bir kart. Yakma ihtimalin yüksek. Hele tek kullandığın laptop oysa bulaşma bile.
Boşta değildi oyun oynuyordum oyundan çıkınca SS'i aldım. OC sonuçlarını biliyorum yine de yapmak istiyorum.

Ekran kartı voltaj ayarını anakart ayarladığı için anakartın desteklemesi lazım. MSI Afterburner yazılımındaki orta kısımda bulunan "CLOCK" sekmesi ile işlemci saat hızını ve bellek hızını artırabilirsin.

Power limit ayarını nasıl açıcağım peki hocam?
Büyük ihtimalle o da açılmıyordur. Hem laptop, hem çok eski hem de çıktığı sene bile güçlü bir kart olarak değil de günlük kullanım için çıkmış bir ekran kartı. Bu yüzden OC gibi şeyler yapılması için uygun değil.

@Lee Yubin Anladım teşekkür ederim bu Casper'dan çektiğimiz kadar başka firmadan çekmedik...

Eğer laptopunuz aynı özellikte ASUS marka olsaydı yine aynı sorunları çekecektiniz büyük ihtimal. O Casper'dan değil daha çok laptop modeli ve donanımı ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…