GT 630M GTA 5 Performansı Nasıldır?

Makaleler
5
  • Marka: Casper
  • Ekran Kartı: GT630M 3 GB
  • İşlemci: i5-3230M
  • RAM: 8 GB DDR3
Bu iaptopun GTA 5'teki performansı nedir?
Bu arada laptop biraz eskidi. Bir performans kaybı yaşanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Ekran çözünürlüğünüzü yazmmaışsınız ama 1366x768'den düşük ise düşük ayarlarda oynatır, daha yüksek bir ekran çözünlürğünüz varsa tat vermez. Genel olarak 50-60 Gblık bir oyunu bu sistemde oynamanızı önermem ama illaha denemek istiyorum derseniz düşük ayarlarda düşük fps ile oynayabilirsiniz. Casper olması da ayrıca bir korkutmuyor değil

1366x768 masaustu cozunurlugum ama 1280x720 flm da oluyor dedigim gibi eski laptop kardeşime vercem illa gta 5 istedi bende tam emin olamadım benim icin onemli olan kasmaması arada takılmalar cok onemli degil atıgınız vidyolar benim sistemim degil acaba kasarmı kac fps alırım emin olmak istiyorumda 60 gb boşa gitmesin

i53210m gt620m ram 6gb en dusuk ayarlarda 40-50 fps veriyodu ama windows 8.1 de sorun cikarmisti 20 fpslerde oynatiyodu sonra windows 10 ltsb kurdum dedigim 40-50 fps de oynatti

Benim ve diğer arkadaşların da dediği gibi istediğiniz çzöünürlükte olsun çok akıcı bir perofmans beklemeyin Özellikle de sistem biraz ısınıp da kendini kısıtlamaya başladıktan sonra takılmalar da kasmalar da olacaktır. Önerim 60 gb'ı heba etmemeniz olur

GT 610M ile 800x600 çözünürlükte, en düşük ayarlarda, 60 sabit fps ile oyunu bitirmistim ilk ciktiginda. Sizinde bunun biraz üstü performans alacağınızı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…