GT 630M Sistemin Oyun Performansı

İnanç Kılıç

Hectopat
Daha fazla  
Selamun Aleyküm. Aşağıda yazdığım sistemle Rust 2, Gta 5, H1Z1 gibi oyunları kaç fps alarak ve hangi ayarlarda alırım? ( GTA 5 Low ayarlarda kaç fps özellikle.)

İntel Core İ7 3630QM 2.40 GHZ ( Turbo Boost ile 3.40 ghz)
Nvida Geforce GT 630M 1 GB 128bit
8 GB DDR 3 1330 MHZ RAM
Windows 8.1

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT630m ben laptobumda kullaniyorum. Ya farkli versiyonlari var ya da siz yanliş biliyorsunuz benim laptobumdaki gt630m 2gb bellekli 128 bit. Sordugunuz oyunlardan sadece GTA5 Oynadim laptobumda benim sistem speclerim i5 2410m , 6 gb drr3 1333 ramlar ve sandisk ssd ile duşuk ayarlarda 30 fps sabit aliyorum tahminimce sen de bu sekilde hatta daha iyi sekilde Gta5 oynarsin

Nvida Geforce GT 630M 1 GB 128 bit versiyonuna internettende bakabilirsiniz.

Son olarak H1Z1 ve Rust2 deneyimleriniz neler kendi sisteminizle ?

Nvida Geforce GT 630M 1 GB 128 bit versiyonuna internettende bakabilirsiniz.

Son olarak H1Z1 ve Rust2 deneyimleriniz neler kendi sisteminizle ?
Ben genellikle simulasyon oyunlari oynuyorum . Dediğiniz oyunlari hiç oynamadim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ets 2 de yuksek ayarlari az daha azaltarak 35 fps civari aliyorum. Amerikan truck simülatör de de durum ayni 35-40 fps civari

Ben direk basit ayarlardan en yükseği seçtiğim zaman 40 fps alıyorum. Ancak Casper sağolsun ısıdan dolayı bu durum 20 fps oluyor.

Ben direk basit ayarlardan en yükseği seçtiğim zaman 40 fps alıyorum. Ancak Casper sağolsun ısıdan dolayı bu durum 20 fps oluyor.
Bu aralar ya heatsink in omru dolmasindan dolayi ya da termal macunumun omrunun dolmasindan dolayi fps duşmesi oluyor. Bakacam çaresine onceden altinda sogutucu olmadan 10 saat araliksiz GTA 5 oynamisligim var. Bu aralar bi sikinti var ama bakacam caresine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…