GT 635M GTA 4 FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Moliu

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptopum: Lenovo G580
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 710M
İşlemci: Intel Core i3 2348M
İşletim Sistemi: Windows 10 x64 Bit
RAM
6 GB
Ekran kartı
GT 635M
Merhaba, oyunu açıyorum ve yaklaşık 30 saniye oynuyorum normal bir şekilde ama 30 saniye sonra FPS 5-10 gibi değerlere düşüyor. Ara sahnelerde FPS gene 60 oluyor.
GTA 4 FPS BOOST v3 Mod - GTAinside.com Bu modu kurdum ama hiçbir şey değişmedi, ayrıca bu laptop emanet olduğu için sadece oyunla ilgili değişiklikler yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, oyunu açıyorum ve yaklaşık 30 saniye oynuyorum normal bir şekilde ama 30 saniye sonra FPS 5-10 gibi değerlere düşüyor. Ara sahnelerde FPS gene 60 oluyor.
GTA 4 FPS BOOST v3 Mod - GTAinside.com bu modu kurdum ama hiçbir şey değişmedi, ayrıca bu laptop emanet olduğu için sadece oyunla ilgili değişiklikler yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Şimdi, ayarlarin önemli. 800x600 en düsukte çok rahat 30'un üstünde oynatmalı o cihaz. Belki 720P'de bile.

Ayarlar sekmesinin ekran görüntüsünü at. Orada vehicle Destiny gibi ayarlar 0-100 arasından 1'e çek. FPS'i pek düşürür o ayarlar. Texture quality de bir etken olabilir.

Sonra, eğer hala sorunlar devam ediyor ise şu videodaki bazı şeyleri yapabilirsin. FPS'i arttırabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonra, zamanında ben de oynarken dediğin şeyi yaşamıştım. Laptopun fazla ısınması ile ilgiliydi, oyunu ESC ile durdurup 10 dk falan bekleyince çözülüyordu, ama 10 dk falan sonra yine aynısı oluyordu.

O yüzden, işlemcinin sıcaklık değerine de bak.

Sonra, GTA 4 sürümün de önemli. Attığım videodaki gibi 1040'a downgrade edebilirsin, belki performans artar.

Oyunda kurulu mod var mı? Bazı modlar FPS'i çok düşürüyor, lcpdfr gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı