GT 635M VRAM'in 2GB Gözükmesi

berat.e

Decapat
Merak ettiğim konu şu:

1. Ekran kartımın VRAM'ini 2 GB olarak gösteriyor fakat yaklaşık top. belleği 7 GB olarak gösteriyor (Ekran kartım NVIDIA GeForce GT 635M.)
  2. Bu durumu, yani ekran kartımın 2 GB olarak gözükmesi bir sorun mu? Yoksa normal bir şey mi? Geriye kalan 5 GB boşuna mı yoksa çok merak ediyorum.
  3. Ayrıca Rainbow Six Siege oyununun sistem gereksinimlerini rahatlıkla karşılarken 30 FPS'den yukarı çıkamıyorum, velhasılı kelam bu sorundan muzdaribim.

Sistem Özelliklerim:
  • Bellek: 10 GB RAM
  • Ekran Kartı: 2 GB ( nvıdıa geforce gt 635M)
  • işlemci: Mobile QuadCore Intel Core i7-3630QM, 3200 MHz
374574
374575
374577

Bilgisayara sağ tıklayıp özellikler deyince orada yazan RAM miktarının yanında (kullanılabilir 8) falan tarzı bir şey yazıyor mu?

Bilgisayara sağ tıklayıp özellikler deyince orada yazan RAM miktarının yanında (kullanılabilir 8) falan tarzı bir şey yazıyor mu?
Evet, kullanılabilir 9,88 GB yazıyor.
Bir düşüncen var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı