Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
www.technopat.net
Buradan bootable USB yapıp ilk iş kurulum yap. Temiz kurulum yerine update ile'de Sonamaya geçebilirsin EFI ve içeriği güncel ise.
Kurulum sonrası şurayı incele ve gelişmeleri bildir.
Yine uzun ve detaylı bir rehber ile karşınızdayım. Çok detaylıca adım adım anlatacağım. Bu rehberde desteklenmeyen sisteme macOS Sonama kuracağız Sonama için destek listesi; Ivy Bridge (HD4000) Haswell (HD4400/4600/5xxx) Broadwell (HD6xxx) Skylake (HD5Xx) NVIDIA: Kepler (GTX 6xx, GTX 7Xx)...
www.technopat.net
Kurduğum BigSurda güncelleme olarak sadece Sequoia var. Onda da sadece ekran beyaz oluyor.
Şuanlık imajı indiriyorum. Teşekkür ederim ilgili konulara da bakıcağım.
@claus Etiketliyorum ama kusura bakmayın durum şöyle; iki kere indirmeye çalıştım.
Birincisinde 4 gb olarak indi. İkincisi de neredeyse bitecek 11,85 GB olarak bir an beklemeye aldı sonra, 2,07 KB olarak inmiş.
Dur sanırım indirilmiş, telefondan indirdim. Tekrar kontrol ediyorum.
Kusura bakmayın.
Kurduğum BigSurda güncelleme olarak sadece Sequoia var. Onda da sadece ekran beyaz oluyor.
Şuanlık imajı indiriyorum. Teşekkür ederim ilgili konulara da bakıcağım.
@claus Etiketliyorum ama kusura bakmayın durum şöyle; iki kere indirmeye çalıştım.
Birincisinde 4 gb olarak indi. İkincisi de neredeyse bitecek 11,85 GB olarak bir an beklemeye aldı sonra, 2,07 KB olarak inmiş.
Dur sanırım indirilmiş, telefondan indirdim. Tekrar kontrol ediyorum.
Kusura bakmayın.
Yok maaleseft, tekrar indirmeyi deniyorum.
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
www.technopat.net
Buradan bootable USB yapıp ilk iş kurulum yap. Temiz kurulum yerine update ile'de Sonamaya geçebilirsin EFI ve içeriği güncel ise.
Kurulum sonrası şurayı incele ve gelişmeleri bildir.
Yine uzun ve detaylı bir rehber ile karşınızdayım. Çok detaylıca adım adım anlatacağım. Bu rehberde desteklenmeyen sisteme macOS Sonama kuracağız Sonama için destek listesi; Ivy Bridge (HD4000) Haswell (HD4400/4600/5xxx) Broadwell (HD6xxx) Skylake (HD5Xx) NVIDIA: Kepler (GTX 6xx, GTX 7Xx)...
www.technopat.net
Şimdi indirdim. Ne yapmalıyım şimdi ? Kuruluma başlıyorum ondan sonra OCLP ayarları mı yapıcağım ?
Kurulumu ekran kartıyla mı yapacağım, ekran kartsız mı ?
Şu anda, EFI'yi Sonoma konusundaki EFI'yle değiştirdim. Config'ini desktop bölümünden İvy Bridge (sistemime göre olan kod) seçip config.plist yaptım. Şimdi bios ayarlarını yapmalıyım sanırım.
Önceden sadece; Secure Boot Disable, Fast Boot Disable yapıp usbyi seçiyordum, kuruyordum.
Tam olarak hackintosh kurulumunda iyi tecrübeli değilim. Tam anlamam yardımcı olabilir misiniz. Bende Sonoma imajı konusundaki intel ayarlar yok bazı sanırım. Bu Secure Boot Disable, Fast Boot Disable yeterli olur mu ? Yoksa daha ne yapmalıyım bios ayarlarım böyle;
Bios Ayarlarım.
OCLP için kendi edimini oluşturmam gerekiyor ayretten
EFI*