SuicideMassacre Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2018 #1 Ben GT 730, ekran kartı temin ettim. Fakat ekran kartını takılıyken BIOS ekranında kalıyor bilgisayar orada donup kalıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki adam aynı benim problemimi yaşıyor fakat çözüyor nasıl bilemiyorum. Anakart modelim: H-CUPERTINO2-H61-uA TX ( Cupertino2 ) Yardımcı olur mu bilemiyorum ama bu da HP'nin sitesinden bulduklarım: New GTX 1050 - Computer Stuck on BIOS Screen - HP Support Forum - 5907334 HP P6-2000ukm GPU and Motherboard questions. - HP Support Forum - 3476231
Ben GT 730, ekran kartı temin ettim. Fakat ekran kartını takılıyken BIOS ekranında kalıyor bilgisayar orada donup kalıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki adam aynı benim problemimi yaşıyor fakat çözüyor nasıl bilemiyorum. Anakart modelim: H-CUPERTINO2-H61-uA TX ( Cupertino2 ) Yardımcı olur mu bilemiyorum ama bu da HP'nin sitesinden bulduklarım: New GTX 1050 - Computer Stuck on BIOS Screen - HP Support Forum - 5907334 HP P6-2000ukm GPU and Motherboard questions. - HP Support Forum - 3476231
swatcyp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2018 #2 Kartı kullanmadan BIOS güncellemesi yapın. Ardından sorunun çözülüp çözülmediği konusunda haber verin.
Kartı kullanmadan BIOS güncellemesi yapın. Ardından sorunun çözülüp çözülmediği konusunda haber verin.