GT 730 çözünürlük sorunu 2K

jeAmindfiel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi 2600x1600 çözünürlüğünde bir monitorum var yalnız ekran kartım ile birlikte 1920'ye kadar açabiliyor sanırım. Her neyse hdmi olarak kullanıyorum 1920 çözünürlükte fll high oyunları zor açıyorum yalnız masaüstü çözünürlüğü düşürüp oyun içi yükseltince performans artıyor. Ayrıyet'ten ekranımı 4:3 hiç bir şekilde yapamıyorum daha doğrusu nasıl yapılacağını bulamadım. Bilgisayarımı yeni aldım eksik driver vb hiç bir şeyi öğrenemiyorum biraz acemiyim acaba bu konu hakkında da yardımcı olur musunuz?

Yetkililerden ve forumda ki diğer arkadaşlardan özür dilerim konuyu yalnış yere açtığım için yada yazım hatası olduysa. Kendimce anlatmaya çalıştım sorunumu.
Sistem Özellikleri;
  • İşlemci: i7 4970 3.6 GHz
  • 8 GB RAM
  • 4 GB 128 bit ekran kartı GT730

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle hayırlı olsun yeni bilgisayarınız ama ekran kartınız 1080p de bile yetersiz bir modelken 2K monitör almanız biraz saçma olmuş. What's New | GeForce dan ekran kartı modelini ve işletim sistemi bilgilerini girdikten sonra en son listelenen driver'ı indirip kurmanı öneriyorum. Daha sonra da ister nvidia denetim Masası ister de Windows'un penceresinden çözünürlüğü ayarlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…