GT 730 Fan sorunu

Kubilaysssss

Hectopat
Yer
İstanbul
Ekran kartım GT 730 ve fanlar dönmüyor masaüstünde bile 60 derecelerde dolaşıyor 70'lere çıktıgı halde fan dönmüyor MSI afterburnereden denedim fanı ayarlamayı ama ne yaptıysam döndüremedim yardımcı olur musunuz ekran kartı elimi haşladı.

Tahmin edeyim bilgisayarınızın markası Izoly veya Turbox. Doğru mu tahmin ettim? böyle bir dangalaklığı anca öyle firmalar yapar.

Izoly PC'ye GT 730 koysalar halay çekerim ben bence Izoly değildir.

Tahmin edeyim bilgisayarınızın markası Izoly veya Turbox. Doğru mu tahmin ettim ? Böyle bir dangalaklığı anca öyle firmalar yapar
izoly

Izoly işlemci zaten Intel i7 m 620 Izoly olması şaşırtıcı değil gibi .
Bir şekilde sorun çözüldü şu an fan durmuyor D cidden durmuyor başladıgından beri sıcaklık 20 bile olsa: Dd.

Kardeşim geçmiş olsun yapmayın artık ama tarayıcıya sadece izoly nasıl yazsan bile ne kadar şey çıkıyor hiç mi araştırmadın alırken?

Kardeşim geçmiş olsun yapmayın artık ama tarayıcıya sadece Izoly nasıl yazsan bile ne kadar şey çıkıyor hiç mi araştırmadın alırken?

Aldığımda böyle yazılar bile yoktu bayağı oldu alalı hiçte aklıma gelmemişti ve şu an fan gene çalışmıyor ısınınca PC kapanıyor delirmek üzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…