Arkadaşlar elimde olan GT 730 kartını satıyorum. Satmadan FurMark testine sokup satayım dedim. 30 dakikalık testte Max 93 oldu normal midir?
Değil.Arkadaşlar elimde olan GT 730 kartını satıyorum. Satmadan FurMark testine sokup satayım dedim. 30 dakikalık testte Max 93 oldu normal midir?
Normal değil. Gpu için 93 derece çok yüksek.Arkadaşlar elimde olan GT 730 kartını satıyorum. Satmadan FurMark testine sokup satayım dedim. 30 dakikalık testte Max 93 oldu normal midir?
250 Watt PSU, kasaya hiç termal macun sürülmedi 3 aydır falan da temizlenmiyor pek kullanılmayan bir kasa.Kasanız ne? En son ne zaman kasayı temizlediniz, kartın temizliği termal macunu ne zaman değişti vs bir sürü şeye bağlı sıcaklık. Kasanız toz doluysa veya hava akımınız çok kötüyse, kartın fanları toz doluysa gayet normal.
Termal macun yapılıp temizleyip bir daha deneyin.250 Watt PSU, kasaya hiç termal macun sürülmedi 3 aydır falan da temizlenmiyor pek kullanılmayan bir kasa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.