GT 730 GTA 5 performansı nasıldır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat bu ekran kartı ile GTA 5 testi yapmış zaten izleyebilirsin. Gördüğüm kadarıyla düşük ayarlardada olsa açıyor oyunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat bu ekran kartı ile GTA 5 testi yapmış zaten izleyebilirsin. Gördüğüm kadarıyla düşük ayarlardada olsa açıyor oyunu.

Hocam konu sadece ekran kartı degil. Orada kullanılan islemci ile bunun arasında çok fark var. Biz yamalardan bahsediyoruz.

i7 4790 ile GT 730 kullanan bir arkadaşım 20-30 fps arasında oynuyordu (pc toplama değil o işlemciyle o ekran kartı ne alaka demeyin diye belirteyim dedim). Benim önerim bütçeyi yukarı çekip intel sistem (minimum i3 serisi) + en azından GT 740 almanız olur yoksa GTA 5'ten pek haz alamazsınız. Çevrimiçi oyunlarda çok sıkıntı çekmeyeceğinizi söyleyebilirim tabi.

Son düzenleme:
Özel grafik yaması yapılacak ise GTA 5 oynamanın bir anlamı yok şahsen. İşlemci kurtardı diyelim en önemli noktalardan biri RAM ben en düşük ayarlarda bile 4.3GB civarı RAM kullanımı görüyorum. Genel olarak oyunu açmak ile akıcı oynamak arasında dağlar var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı