GT 730 "Kod 43" hatası

becokondri

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartım GT 730 driver desteği kesildiği için belirli bir sürüme kadar güncelleniyor. Sorunu görselde belirttim ne yapmalıyım bu hata neden olabilir i5 3570 işlemcim var GT 730'dan iyi, driver sorunu olmayan, darboğazda yapmayan ekran kartı önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-29_212031231.png
    resim_2023-06-29_212031231.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 45
Ekran kartım GT 730 driver desteği kesildiği için belirli bir sürüme kadar güncelleniyor. Sorunu görselde belirttim ne yapmalıyım bu hata neden olabilir i5 3570 işlemcim var GT 730'dan iyi, driver sorunu olmayan, darboğazda yapmayan ekran kartı önerir misiniz?
Eski surucu yukleyin.

RX 6400 alabilirsiniz, %30 bir darbogaz oluyor ama ileriye donuk olur en azindan. İkinci elden RX 570 de bakabilirsiniz.

GTX 1060 alabilirsin ama şu an ekran kartın çalışıyor. Yazılımsal bir hata var.

Kod 43 hatası maalesef çoğunlukla donanımsal. Fermi için son desteği 391.35. Bunda da hata varsa sıkıntılı gözüküyor.

Kod 43 hatası maalesef çoğunlukla donanımsal. Fermi için son desteği 391.35. Bunda da hata varsa sıkıntılı gözüküyor.

Bazen Windows sürümü ile ekran kartı uyumsuz olabiliyor. Mesela eski laptopumda normalde Windows 10 da çalışan ekran kartım Windows 7 kurunca kod 43 hatası veriyordu. Konuyu yazan arkadaş Windows açılış ekranından sürücü imza zorlamasını devre dışı bırak deyip Windows'a girmeyi denesin bende öyle yapınca ekran kartı çalışıyordu. (Sadece bu şekilde çalışıyordu normal bir şekilde Windows'a girince yine kod 43 hatası veriyordu.) Ya da bunun yerine Windows 10'a geçmelisin sistemin kaldıracaktır. Ben i5 2400 ile Windows 11 kullanıyorum ve gayet de akıcı.

Tam olarak ne yapmam gerektiğini açıklar mısın?

Windows 10'a geç donanımsal bir sorun yok ise büyük ihtimalle düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen Windows sürümü ile ekran kartı uyumsuz olabiliyor. Mesela eski laptopumda normalde Windows 10 da çalışan ekran kartım Windows 7 kurunca kod 43 hatası veriyordu. Konuyu yazan arkadaş Windows açılış ekranından sürücü imza zorlamasını devre dışı bırak deyip Windows'a girmeyi denesin bende öyle yapınca ekran kartı çalışıyordu. (sadece bu şekilde çalışıyordu normal bir şekilde Windows'a girince yine kod 43 hatası veriyordu.) Ya da bunun yerine Windows 10'a geçmelisin sistemin kaldıracaktır. Ben i5 2400 ile Windows 11 kullanıyorum ve gayetde akıcı.

Windows 10'a geç donanımsal bir sorun yok ise büyük ihtimalle düzelecektir.

Zaten Windows 10 xD.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı