GT 730 performans sorunu

Kassadin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri;
  • GT 730 4 GB 128 bit ekran kartı
  • AMD Athlon (tm) II X4 635 processor 2.91 GHz işlemci
  • 6 GB RAM
Skyrim, Call of Duty Black Ops 1 gibi oyunlarda ayarları ne kadar düşürsem de kasıyor, neden olabilir? Format atsam geçer mi ? :/

Abi bende de GT 730 var ama Euro Truck Simulator oynuyorum. Gene de 100 kullanım var ekran kartında.
Ne oyun oynarsam oynayayım sürekli 100 yapıyor. Acaba neden? Win 7 olduğundan mı* Windows 10 kursam çift çekirdekli olduğundan daha çok sorun yaşiyorum. Acaba ne yapmam gerek?

abi resimler bnlar oyunlar orjinal deyil driver 3 hafta önce güncelledim ve 3 hafta önce girdiğimdede kasıyordu windows 7 cs go da en düşük ayarlarda 1280 x1024 çözünürlükte 50-100 arası fps alıyorum lol de tüm ayarlar en yüksekte 90 falan deadpool da en düşük ayarlarda oynuyorum dc universe de en düşük ayarlarda çok az kasmayla oynuyorum
Alakasız olacak ama masaüstünüz nostalji kokuyor. 10 sene öncesine götürdü beni :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı