GT 730 PUBG Lite FPS Sorunu

Jonas Kahnwald

Kilopat
Yer
Kaunas
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GOAT v4
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Intel Core I57500 CPU 3.40 GHz işlemci ekran kartım GT 730 bugün yayınlanan PUBG Lite'ı indirdim FPS olarak aşırı berbat sistem gereksinimleri çöp olan bir oyunda bile doğru düzgün oynayamıyorum. Sorun ne bir türlü anlayamadım. Onun dışında Skyrim kurdum yine kötü kalite hareket edemiyorum resmen. Bir yardımcı olabilecek var mı ya? Ne almalıyım ya da ne yapmalıyım daha 0 aldığım ürünler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarında darboğaz sorununu muhtemelen yaşıyorsun. 7. nesil i5 ile gt730 bir arada çalışmaz ayrıca kartının ek pin girişi varsa takmayı unutma.

Pubg ve Pubg lite bilgisayarda doğru düzgün çalışan bir oyun değil ve büyük ihtimalle skyrim içinsisteminiz yetmedi.
Benim sistemim gtx 750 ti
Pubg ve pubg lite da sorun var bazı gtx 1060 rx570 olan arkadaşlarında kasıyordu.

Atmayın kardeşim Pubg Lite optimizasyonu ben gayet güzel buldum kardeşimin bilgisayarına kurdum bügün AMD Phenom II x3 710 Gtx 650 Ti ve 4 GB ram olan bilgisayar da her şey ultra ayarlar da sıkıntısız oynanıyor gram kasma yok

Atmayın kardeşim Pubg Lite optimizasyonu ben gayet güzel buldum kardeşimin bilgisayarına kurdum bügün AMD Phenom II x3 710 Gtx 650 Ti ve 4 GB ram olan bilgisayar da her şey ultra ayarlar da sıkıntısız oynanıyor gram kasma yok
Atmakla alakası yok pubg lite denemedim fakat emülatör oyunları genel olarak düşük fps verir sizde verecek diye bir şey yok ama başka sistemlerde verebilir 650ti demişsiniz zaten 650ti 730 dan kat kat performanslı bir kart.

Atmakla alakası yok pubg lite denemedim fakat emülatör oyunları genel olarak düşük fps verir sizde verecek diye bir şey yok ama başka sistemlerde verebilir 650ti demişsiniz zaten 650ti 730 dan kat kat performanslı bir kart.
Aga öylede bazı Gtx 1060 ve RX 570 olan kartlar da kastığını belirtmişsin ona inanasım gelmedi ama Android Emulator kurup mobile sürümünü deneyen varsa kasım kasım kasar o ayrı.

Pubg ve Pubg lite bilgisayarda doğru düzgün çalışan bir oyun değil ve büyük ihtimalle skyrim içinsisteminiz yetmedi.
Benim sistemim gtx 750 ti
Pubg ve pubg lite da sorun var bazı gtx 1060 rx570 olan arkadaşlarında kasıyordu.
PUBG LİTE'da 144 FPS'e sabit durumda ve en fazla 130'a düşüyor optimizasyon gayet'de iyi. GTX 960 Xeon X3440 ve GTX 960 kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı