GT 730 Rainbow Six Siege'i kasmadan oynatır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Sistemimde NVIDIA GeForce GT 730 4 GB ekran kartı, i5-9400F işlemci, 2x8 2666 MHz RAM var. Bu sistemle çözünürlük kısmadan Rainbow Six Siege oynayabilir miyim?

Öncelikle merhabalar. Sistemimde NVIDIA GeForce GT 730 4 GB ekran kartı, i5-9400F işlemci, 2x8 2666 MHz RAM var. Bu sistemle çözünürlük kısmadan Rainbow Six Siege oynayabilir miyim?

Aga o biraz şans işi bende önceden eski PC vardı DDR1 1.5 GB RAM vardı üstünde Crysis yeni çıkmıştı açmaz dedik açmıştı ama tavsiye edilen sistem özelliklerine göre diyecek olursam şunu diyebilirim açar ama tatmin etmez Crysis 3 oyununu en alt grafiğin de altında oynamak gibi bir şey adam hani grafik için yeni oyun sürüyor ama ben hikayeden tatmin oluyorum dersen tatmin eder ama görüntü grafik dersen çok tatmin olacağını söyleyemem bir de normalde bu elimin altında ki PC Witcher 3 açmaz dediler i3 var diye bir de DDR3 8 GB arkadaşlar öyle dedi ama onlar bile Witcher 3 oynandığını görünce şok oldu bu PC'de bence dene şansını ben sistem gereksinimlerine inanmayan biriyim indiririm oynatırsa oynarım oynatmaktan kastımmin 50-70 FPS olacak öyle yani ama sen bilirsin dediğim gibi.

Akıcı bir şekilde oynayabilsem yeter. Grafiklerin iyi olması gibi bir şansım zaten yok. Ama öyle bir şey olmasını da istemem büyük ihtimalle kaç yıldır düşük ayarlarda oynuyorum gözler alıştı artık. 😄

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı