GT 730 Rainbow Six Siege'i kasmadan oynatır mı?

Şansımı denerim denemesine de şimdi gidip tahminimce en az 60 GB boyutlu oyunu indirip 30 FPS üstü alamadığım için silmek de ayrı bir durum 😄

Aga ben ta 5 indirip yanlış ayar yüzünden 4 kez sildiğimi biliyorum ama en sonunda okey olup oyunu sağlam açmıştım bence değer aga bekliyorsun falan ya olunca çok büyük mutlu oluyorsun ama diğer türlü neyse kısmet değilmiş deyip başka oyuna dönüyorsun çok dert değil yani.

Akıcı bir şekilde oynayabilsem yeter. Grafiklerin iyi olması gibi bir şansım zaten yok. Ama öyle bir şey olmasını da istemem büyük ihtimalle kaç yıldır düşük ayarlarda oynuyorum gözler alıştı artık. 😄
Hocam benim gözler yıllardır 800x600 çözünürlüğüne alıştı. 1336x768 bile yüksek geliyor bana.😄 800x600 çözünürlüğüne bile inerim derseniz gayet rahat oynarsınız. Tahminimce 1024x720 çözünürlüğü iyi bir FPS değeri için yeterli olacaktır.

Aga o biraz şans işi bende önceden eski PC vardı DDR1 1.5 GB RAM vardı üstünde Crysis yeni çıkmıştı açmaz dedik açmıştı ama tavsiye edilen sistem özelliklerine göre diyecek olursam şunu diyebilirim açar ama tatmin etmez Crysis 3 oyununu en alt grafiğin de altında oynamak gibi bir şey adam hani grafik için yeni oyun sürüyor ama ben hikayeden tatmin oluyorum dersen tatmin eder ama görüntü grafik dersen çok tatmin olacağını söyleyemem bir de normalde bu elimin altında ki PC Witcher 3 açmaz dediler i3 var diye bir de DDR3 8 GB arkadaşlar öyle dedi ama onlar bile Witcher 3 oynandığını görünce şok oldu bu PC'de bence dene şansını ben sistem gereksinimlerine inanmayan biriyim indiririm oynatırsa oynarım oynatmaktan kastımmin 50-70 FPS olacak öyle yani ama sen bilirsin dediğim gibi.
Bu olayın şansla bir alakası yok. Sistemin yeterlidir veya değildir. Şansa göre GT 710 tutup sana RDR2 oynatmaz.

750 Ti ile orta ayarlarda 1600X900 çözünürlükte 60-70 FPS alıyorum.

Allah korusun o karttan. Fazla ümitlenmeyin. DDR5 olsa bir nebze kurtarır ama DDR3 ile biraz zor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı