GT 730 sonrası bilgisayar BIOS ekranında kalıyor

Çağrıkc

Femtopat
Bilgisayarımda Radeon HD5450 ekran kartı kullanıyordum. Arkadaşımda, yeni ekran kartı alınca eskisini bana verdi. Aldıgım ekran kartını PC'ye takınca BIOS ekranında kalıyor. (Verdigi ekran kartı GT 730 4 GB çalışır durumda) eski ekran kartını takınca bilgisayar açılıyor sorunsuz şekilde fakat yeniyi taktıgımda BIOS ekranında yaklaşık olarak 2 dakika duruyor sonrasında no signal yazıyor BIOS ayarlarına girmeye çalıştıgımda da girmiyor sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyip sonuçları yazacagım
DDU ile sürücüleri temizledim yeni kartı taktıgımda BIOS ayarlarına hala giremiyorum ne yapmam gerekli
Yeni kartı takmadan önce eski görüntü sürücülerini DDU ile kaldırıp sistemi kapatın. Ardından yeni kartı sisteme takıp BIOS'unuzu sıfırlayıp tekrar deneyin.
Sürücü yok şuan pcde yeni kartı takıp pcyi açtıgımda gene açılış ekranında 2 dakika kalıp no signal yazıyor

Son düzenleme:
Görüntü geliyor mu ?
Eski ekran kartıyla evet fakat yenisini taktıgımda 2 dakika açilış bios ekranı gibi bi ekranda kalıyor sonra no signal yazıyor bios ayarlarına ulaşamıyorum
Yeni ekran kartıyla gelmiyor yani bios sıfırlamayıda bilmiyorum kesin çözüm olur mu bios sıfırlama
Internette çözümünüde bulamadım

Son düzenleme:
Eski ekran kartıyla evet fakat yenisini taktıgımda 2 dakika açilış bios ekranı gibi bi ekranda kalıyor sonra no signal yazıyor bios ayarlarına ulaşamıyorum
Yeni ekran kartıyla gelmiyor yani bios sıfırlamayıda bilmiyorum kesin çözüm olur mu bios sıfırlama
Internette çözümünüde bulamadım
Anakartınızın BIOS pilini çıkarıp 10 dk kadar bekletin. Sonra geri takın. Yuvarlak, metalik bir pil.

10 dakika kadar beklettim tekrar takıp çalıştırmayı denedim fakat hala aynı durum devam ediyor 1 buçuk 2 dakika kadar açılış ekranında kalıyor biosa nereden girecegim vs gösteriliyor tuşlara bastıgımda hiçbişe olmuyor ve no signal yazarak tekrar kapanıyor

Ekran kartı farklı pcde çalışıyor benim pc ekran kartsız ve eski ekran kartıylada çalışıyor fakat gt 730 taktıgımda bu sorunla karşılaşıyorum
Bilgisayarcıya göstermek son çare sanırım eger çözülürse yarın yazarım buraya bu sorunla karşılaşan arkadaşların işine yarar en azından

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı