sıradışıbiradam
Picopat
Değil, fakat inanır mısınız bilmem onda da sorun yaşıyorumEkran kartınız güncel mi?
Değil, fakat inanır mısınız bilmem onda da sorun yaşıyorumEkran kartınız güncel mi?
Değil, fakat inanır mısınız bilmem onda da sorun yaşıyorumen güncel driver ı sitesinden indirmeme rağmen kurarken hata veriyor, halbuki marka model işletim sistemini doğru seçiyorum. İşletim sistemiyle alakası yok, yani formatla düzelecek bir şey değil, çünkü daha önceki GT 730 sistemimde de aynı durum söz konusuydu, yani GT 730 ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
O attığınız ssteki seçen yok hocam. Peki ya bu sorunu nasıl çözeceğim, cidden ağlayacağım, oyun oynayamıyorumDeğil fakat, inanır mısınız bilmem ondada sorun yaşıyorumEn güncel driver ı sitesinden indirmeme rağmen kurarken hata veriyor, halbuki marka model işletim sistemini doğru seçiyorum. İşletim sistemiyle alakası yok, yani formatla düzelecek bir şey değil, çünkü daha önceki GT 730 sistemimde de aynı durum söz konusuydu, yani GT 730 ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Ha deniyeyim bi' onuBunun hakkında bir bilgim yok.Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarından hiç güncellemeyi denediniz mi? Denemediyseniz bir deneyin. Belki de kartın zaten günceldir güncel olduğu için son sürümü bir daha kurmuyor iptal ediyordur.
Yok hocam, güncellemiyor... :'( Çözemiyorum...Bunun hakkında bir bilgim yok.Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarından hiç güncellemeyi denediniz mi? Denemediyseniz bir deneyin. Belki de kartın zaten günceldir güncel olduğu için son sürümü bir daha kurmuyor iptal ediyordur.
Ekran kartı modeli nedir? Laptop, masaüstü?Değil, fakat inanır mısınız bilmem onda da sorun yaşıyorumEn güncel driver'ı sitesinden indirmeme rağmen kurarken hata veriyor, halbuki marka model işletim sistemini doğru seçiyorum. İşletim sistemiyle alakası yok, yani formatla düzelecek bir şey değil, çünkü daha önceki GT 730 sistemimde de aynı durum söz konusuydu, yani GT 730 ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
GT 730, Masaüstü hocam. Biraz geç döndüm, kusura bakmayın yeni görüyorum. Teşekkürler.Ekran kartı modeli nedir? Laptop, masaüstü?
Nvidia Denetim Masası > Sistem Bilgileri > Ayrıntılar > Sürücü sürümü
üzerinden öğrenebilirsiniz.Hocam attığınız makalelerdeki adımları birebir uyguladım fakat kurmaya kalkınca böyle bir hata veriyor;DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp aşağıdaki sürücüyü kurmayı deneyin, hata verirse ekran görüntüsü atın:
Yüklüyor…
us.download.nvidia.com
Windows'un hangi güncellemesini kullanıyorsunuz? İşletim sistemi kaç bit?Hocam attığınız makalelerdeki adımları birebir uyguladım fakat kurmaya kalkınca böyle bir hata veriyor; Eki Görüntüle 1273531