ahmet390
Centipat
Daha fazla
Selam. Ben GT730'umu driver Update yapmak istiyorum ve ne kadar çok uğraşırsam uğraşayım 391.35 sürümünden daha güncelini kuramadım. Size sormak istediğim şey şudur ki acaba, bir tek GT730 için demiyorum, genel olarak sürümü/tarihi geçmiş ekran kartlarını bir şekilde güncel sürüme uydurmanın bir yolu var mıdır? Yani sürümüm desteklemese bile en son sürüme en azından 400 sürümüne falan güncellemenin hiçbir yolu yok mudur? Tek isteğim Call of Duty Warzone oynamak şu çöp PC'de. 20 FPS alsam bile yeter ama 8.65 sürüm fark ile şu oyunu oynamayı kaçırmak istemiyorum yahu hiçbir yolu yok mu?
Mesela Warzone dosyalarından ekran kartimi GT1030 gibi göstermek ya da bilgisayarın kendi ayarlarından ekran kartımı daha güncel bir kart gibi göstermek gibi bir şeyler. Kod bile yazın deseniz yazarım ama yeni kart alamam sanırım bilmiyorum. Şu anda cebimde 1.200TL var. Belki 2.000TL'ye daha güzel bir ekran kartı alırım ama o sürede yardım eder misiniz sürümü güncellememe?
Mesela Warzone dosyalarından ekran kartimi GT1030 gibi göstermek ya da bilgisayarın kendi ayarlarından ekran kartımı daha güncel bir kart gibi göstermek gibi bir şeyler. Kod bile yazın deseniz yazarım ama yeni kart alamam sanırım bilmiyorum. Şu anda cebimde 1.200TL var. Belki 2.000TL'ye daha güzel bir ekran kartı alırım ama o sürede yardım eder misiniz sürümü güncellememe?