Mr. Enver Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 767 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 11 Ekim 2020 #21 M.Arda Solmaz dedi: GT730 ile i5 3550 işlemciyle CS'de 60 FPS zor gördüm. Takılmalar çok sık oluyor. 60'ta bile akıcı olmuyor. Ayrıca GTA 5 oynuyabileceğini de pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, GTA V'yi zaten kuzenime kurmayı denemiştik ve sonuç hüsran olmuştu. Ama CS:GO'yu akıcı bir şekilde 60-70 FPS oynayabiliyor.
M.Arda Solmaz dedi: GT730 ile i5 3550 işlemciyle CS'de 60 FPS zor gördüm. Takılmalar çok sık oluyor. 60'ta bile akıcı olmuyor. Ayrıca GTA 5 oynuyabileceğini de pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, GTA V'yi zaten kuzenime kurmayı denemiştik ve sonuç hüsran olmuştu. Ama CS:GO'yu akıcı bir şekilde 60-70 FPS oynayabiliyor.
M.Arda Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #22 Mr. Enver dedi: Evet, GTA V'yi zaten kuzenime kurmayı denemiştik ve sonuç hüsran olmuştu. Ama CS:GO'yu akıcı bir şekilde 60-70 FPS oynayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki geçen yaz Izoly gibi bir batağa düştü ailem. Ondan çıkan GT730 ile kasıyordu CS
Mr. Enver dedi: Evet, GTA V'yi zaten kuzenime kurmayı denemiştik ve sonuç hüsran olmuştu. Ama CS:GO'yu akıcı bir şekilde 60-70 FPS oynayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki geçen yaz Izoly gibi bir batağa düştü ailem. Ondan çıkan GT730 ile kasıyordu CS