Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 3 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar 10 dakika sorunsuz 60+FPS oynuyorum, ondan sonra sapıtıyor. Sebebi ne olabilir? Sistem: GT 730 4 GB. Xeon E5405 6 GB RAM.
Arkadaşlar 10 dakika sorunsuz 60+FPS oynuyorum, ondan sonra sapıtıyor. Sebebi ne olabilir? Sistem: GT 730 4 GB. Xeon E5405 6 GB RAM.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #2 Sinyor Ezio Auditore dedi: Arkadaşlar 10 dakika sorunsuz 60+FPS oynuyorum, ondan sonra sapıtıyor. Sebebi ne olabilir? Sistem: GT 730 4 GB. Xeon E5405 6 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Anakart modlaması düzgün yapılmamış olabilir veya ısınma yüzünden olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Arkadaşlar 10 dakika sorunsuz 60+FPS oynuyorum, ondan sonra sapıtıyor. Sebebi ne olabilir? Sistem: GT 730 4 GB. Xeon E5405 6 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Anakart modlaması düzgün yapılmamış olabilir veya ısınma yüzünden olabilir.
4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Şubat 2022 #3 Isınmadan dolayı büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
KS KS Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 3 Şubat 2022 #4 Revainer dedi: Anakart modlaması düzgün yapılmamış olabilir veya ısınma yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sıcaklığı tam yükte 72 dereceyi geçmiyor normal mi? İşlemci sıcaklığını bilmiyorum nereden bakabilirim? Artı 0 Eksi
Revainer dedi: Anakart modlaması düzgün yapılmamış olabilir veya ısınma yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sıcaklığı tam yükte 72 dereceyi geçmiyor normal mi? İşlemci sıcaklığını bilmiyorum nereden bakabilirim?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #5 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ekran kartı sıcaklığı tam yükte 72 dereceyi geçmiyor normal mi? İşlemci sıcaklığını bilmiyorum nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Core Temp, ThrottleStop, AIDA64 gibi programlar ile bakabilirsiniz. Ekran kartı sıcaklığı stabil. Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ekran kartı sıcaklığı tam yükte 72 dereceyi geçmiyor normal mi? İşlemci sıcaklığını bilmiyorum nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Core Temp, ThrottleStop, AIDA64 gibi programlar ile bakabilirsiniz. Ekran kartı sıcaklığı stabil.
KS KS Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 3 Şubat 2022 #6 Revainer dedi: Anakart modlaması düzgün yapılmamış olabilir veya ısınma yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Anankart modlaması düzgün bence 2 ay önce bu sorunlar yoktu çünkü. Artı 0 Eksi
Revainer dedi: Anakart modlaması düzgün yapılmamış olabilir veya ısınma yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Anankart modlaması düzgün bence 2 ay önce bu sorunlar yoktu çünkü.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 3 Şubat 2022 #7 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ekran kartı sıcaklığı tam yükte 72 dereceyi geçmiyor normal mi? İşlemci sıcaklığını bilmiyorum nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ekran kartı sıcaklığı tam yükte 72 dereceyi geçmiyor normal mi? İşlemci sıcaklığını bilmiyorum nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner
KS KS Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 3 Şubat 2022 #8 Revainer dedi: Core Temp, ThrottleStop, AIDA64 gibi programlar ile bakabilirsiniz. Ekran kartı sıcaklığı stabil. Genişletmek için tıkla... Eğer işlemci sıcaklığı yüksekse ne yapmam gerekecek. Artı 0 Eksi
Revainer dedi: Core Temp, ThrottleStop, AIDA64 gibi programlar ile bakabilirsiniz. Ekran kartı sıcaklığı stabil. Genişletmek için tıkla... Eğer işlemci sıcaklığı yüksekse ne yapmam gerekecek.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #9 Sinyor Ezio Auditore dedi: Eğer işlemci sıcaklığı yüksekse ne yapmam gerekecek. Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu temizlemek ve termal macun değiştirmek, gerekirse soğutucuyu değiştirmek. Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Eğer işlemci sıcaklığı yüksekse ne yapmam gerekecek. Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu temizlemek ve termal macun değiştirmek, gerekirse soğutucuyu değiştirmek.
KS KS Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 3 Şubat 2022 #10 Revainer dedi: Soğutucuyu temizlemek ve termal macun değiştirmek, gerekirse soğutucuyu değiştirmek. Genişletmek için tıkla... Termal macunu kendim sürebilir miyim bilgisayarcı fazla para alabilir bir de ucuza 100 TL'ye falan soğutucu var mıdır? Artı 0 Eksi
Revainer dedi: Soğutucuyu temizlemek ve termal macun değiştirmek, gerekirse soğutucuyu değiştirmek. Genişletmek için tıkla... Termal macunu kendim sürebilir miyim bilgisayarcı fazla para alabilir bir de ucuza 100 TL'ye falan soğutucu var mıdır?