Arkadaşlar 10 dakika sorunsuz 60+FPS oynuyorum, ondan sonra sapıtıyor. Sebebi ne olabilir? Sistem:
GT 730 4 GB.
Xeon E5405
6 GB RAM.
GT 730 4 GB.
Xeon E5405
6 GB RAM.
100 TL'ye soğutucu bulabiliriz ama ilk temizlik ve macun değişimi yapın. Yetersiz kalıyorsa değiştirirsiniz soğutucuyu.Termal macunu kendim sürebilir miyim bilgisayarcı fazla para alabilir bir de ucuza 100 TL'ye falan soğutucu var mıdır?
Arctics MX-4 al kendin sür YT'den bakarak.Termal macunu kendim sürebilir miyim bilgisayarcı fazla para alabilir bir de ucuza 100 TL'ye falan soğutucu var mıdır?
Boşta 75-80 derece çok fazla hocam, soğutucu oturmamış veya termal macun sürülmemiş olması lazım bu sıcaklıklar için.Sıcaklıklar böyle.
Boşta 75-80 derece çok fazla hocam, soğutucu oturmamış veya termal macun sürülmemiş olması lazım bu sıcaklıklar için.
Kasayı açıp bir kontrol edin soğutucu tam oturmuş mu diye.
Hocam PC'ci sizi kazıklamasın dikkat edin, bir zorluğu yok Youtube'dan bakarak sök tak yapabilirsiniz soğutucuyu.Hocam ben kırarım diye korkuyorum yarın PC ciye götüreceğim durumu bildiririm yanıtlarınız için teşekkürler![]()
Boşta 75-80 derece çok fazla hocam, soğutucu oturmamış veya termal macun sürülmemiş olması lazım bu sıcaklıklar için.
Kasayı açıp bir kontrol edin soğutucu tam oturmuş mu diye.
Hocam şu an boşta 45-50 derece arası ama hala aynı kasıyor oyunlar.
Hocam şu an boşta 45-50 derece arası ama hala aynı kasıyor oyunlar.
Bilgisayarcıya götüreceksen önce bir fotoğraf falan çek Allah korusun parça çalar falan bir kanıtın olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.