XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 24 Mayıs 2022 #11 Kertenkele.2001 dedi: P Outlast gibi Vice City GTA SA gibi oyunyayinlari açmak istiyorum efm. Genişletmek için tıkla... Outlast belki çok az da olsa sorun yaratabilir fakat GTA Vice City ve san Adreas'ı sorunsuz bir şekilde yapabilmen gerek.
Kertenkele.2001 dedi: P Outlast gibi Vice City GTA SA gibi oyunyayinlari açmak istiyorum efm. Genişletmek için tıkla... Outlast belki çok az da olsa sorun yaratabilir fakat GTA Vice City ve san Adreas'ı sorunsuz bir şekilde yapabilmen gerek.
Kertenkele.2001 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #12 Rwansaii dedi: Oyun yayını mı açacaksınız ? Genişletmek için tıkla... Evet efm vc gibi zula gibi oyunlar icin yayin açmak istiyorum XPLSG dedi: Outlast belki çok az da olsa sorun yaratabilir fakat GTA Vice City ve san Adreas'ı sorunsuz bir şekilde yapabilmen gerek. Genişletmek için tıkla... Efm peki kaç bitrate vermem lazim hem yayinin hem de oyunun kasmamasi için? XPLSG dedi: Outlast belki çok az da olsa sorun yaratabilir fakat GTA Vice City ve san Adreas'ı sorunsuz bir şekilde yapabilmen gerek. Genişletmek için tıkla... Efm peki kaç bitrate vermem lazim hem yayinin hem de oyunun kasmamasi için?
Rwansaii dedi: Oyun yayını mı açacaksınız ? Genişletmek için tıkla... Evet efm vc gibi zula gibi oyunlar icin yayin açmak istiyorum XPLSG dedi: Outlast belki çok az da olsa sorun yaratabilir fakat GTA Vice City ve san Adreas'ı sorunsuz bir şekilde yapabilmen gerek. Genişletmek için tıkla... Efm peki kaç bitrate vermem lazim hem yayinin hem de oyunun kasmamasi için? XPLSG dedi: Outlast belki çok az da olsa sorun yaratabilir fakat GTA Vice City ve san Adreas'ı sorunsuz bir şekilde yapabilmen gerek. Genişletmek için tıkla... Efm peki kaç bitrate vermem lazim hem yayinin hem de oyunun kasmamasi için?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 24 Mayıs 2022 #13 Kertenkele.2001 dedi: Evet efm vc gibi Zula gibi oyunlar icin yayin açmak istiyorum. Efm peki kaç bitrate vermem lazim hem yayinin hem de oyunun kasmamasi için? Genişletmek için tıkla... 10k versen yeterli olur diye düşünüyorum sorun yaratırsa 1k, 1K düşürüp denersin denemen lazın test için bir canlı yayın aç oradan izle buradan tahmini cevaplarla doğru sonucu bulmak biraz zor.
Kertenkele.2001 dedi: Evet efm vc gibi Zula gibi oyunlar icin yayin açmak istiyorum. Efm peki kaç bitrate vermem lazim hem yayinin hem de oyunun kasmamasi için? Genişletmek için tıkla... 10k versen yeterli olur diye düşünüyorum sorun yaratırsa 1k, 1K düşürüp denersin denemen lazın test için bir canlı yayın aç oradan izle buradan tahmini cevaplarla doğru sonucu bulmak biraz zor.