Umut sarikaya
Centipat
Daha fazla
Hocam şu tarz PC alıp, içine ekran kartımı taksanız diye düşünüyorum:
400W PSU'su olduğunu söylemiş, bir tane 200-300'e 8 GB RAM ve 1000TL'ye ekran kartı takılır.
800TL olur demiş satıcı.
Daha güçlü bir sistem çıkıyor böyle:
GPU:
Performans ise GTA 5 gibi DX11 kullanan oyunlarda 750 Ti daha iyi, RDR2 gibi DX12 kullanan oyunlarda RX 550 daha iyi.
RX 550 tercih ederseniz bu ilan var:
RAM ise:
HDD: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sayar-masaustu-wd-500-gb-hdd-1235761793/detay
Hocam PSU modeliniz ve Watt değeri nedir?Hocam benim evde kullanmadığım bir bilhidyar var bunu yükseltmek istiyorum bilgilerini aşağı yazdım
4 GB RAM.
128MB ekran kartı.
i3 2 nesil.
Windows 7.
Bütçem 2000 TL böyle ortlama ekran kartı bakıyorum 2 GB'lik veya 3 GB yeterli olur zaten o kadar yüksek oyunlar oynamıyorum.
Hocam PSU modeliniz ve watt değeri nedir?
Güç kaynağı = Power-supply/PSUOnlar nedir
Sorun değil hocam, sizinde bayramınız kutlu olsun. Hayırlı bayramlar.Nys hocam ben yarın bakar dize söylerim bayramınız kutlu olsun
Güç kaynağı = Power-supply/PSU
Sizinki büyük ihtimalle böyle gözüküyordur:
Eki Görüntüle 2458689
Üstünde ise "Max = XXX" diye bir sayı yazar, attığım fotoğraftaki 350W'mış. Ekran kartı için elektrik lazım sonuçta ve bu arkadaş elektriği sağlıyor.
Bir de 6 pin diye kablolar oluyor, çoğu ekran kartı için o şart yoksa çalışmaz kart. Eğer o sizde yoksa ona göre kart seçeneklerimiz düşecek. Değişecek.
Oda böyle gözükür:
Eki Görüntüle 2458691
6 pin ve 6+2 pin. Sağ tarafında 2 tane daha olunca "+2" oluyor.
Sorun değil hocam, sizin de bayramınız kutlu olsun. Hayırlı bayramlar.
300W bir PSU'nuz var ve ekran kartı güç kablosu yok. Oyüzden az elektrik tüketen ekran kartları iyi olur.
300W bir PSU'nuz var ve ekran kartı güç kablosu yok. O yüzden az elektrik tüketen ekran kartları iyi olur.
Önceden de attığım bu ilan hala duruyor, pazarlık ile alınabilir:
Geri kalan parayla bir 2 tane 8 GB RAM alın, 600TL filan tutar.
Bir de son olarak işlemci değişse iyi olur: (aynı adam RAM'de satıyor.)
Pazarlık ile toplam 2000TL'ye sıkıştırırsınız gibime geliyor.
Daha ucuz işlemci alternatifi:
300W bir PSU'nuz var ve ekran kartı güç kablosu yok. O yüzden az elektrik tüketen ekran kartları iyi olur.
Önceden de attığım bu ilan hala duruyor, pazarlık ile alınabilir:
Bir de son olarak işlemci değişse iyi olur: (aynı adam RAM'de satıyor.)
Dediğiniz gibi kart yok, takılı olsun.Güç kablosu karta takılı galiba isterseniz çıkartıp size atim
Intel'in yani I3'ün içinde dahili grafik birimi var. Bilgisayar çalışır ama çok üst düzey oyun olmaz tabi ekran kartı olmadığı sürece. Büyük ihtimalle Intel HD 2000/3000'dir ve GTA 5 bile açamaz doğrusu.Yani hocam şimdi şöyle bir sorun var ekran kartı da yok zaten RAM'dan destek alıyor şu an RAM taktiktan sonra ekran kartı olmasa bilgisyar hiçbir şeye yaramaz.
Dediğiniz gibi kart yok, takılı olsun.
Intel'in yani ı3'ün içinde dahili grafik birimi var. Bilgisayar çalışır ama çok üst düzey oyun olmaz tabii ekran kartı olmadığı sürece. Büyük ihtimalle Intel HD 2000/3000'dir ve GTA 5 bile açamaz doğrusu.
Ankara güzel ilan olmadığı için bu tarz bir yol izledim. Dediğim tüm parçaları aldıktan sonra ileride PSU değiştirirseniz RX 580, GTX 1060 filan takarsınız.
Hocam attım:Şimdi hocam size zahmet bu bilgisayara göre en iyi ucuz 8 GB RAM bir de ekran kartı varsa atar mısınız?
300W bir PSU'nuz var ve ekran kartı güç kablosu yok. Oyüzden az elektrik tüketen ekran kartları iyi olur.
Öncedende attığım bu ilan hala duruyor, pazarlık ile alınabilir:
Birde son olarak işlemci değişse iyi olur: (Aynı adam RAM'de satıyor.)