GT 740M "Grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir" hatası

Necoooo

Femtopat
Daha fazla  
Laptop eski. Laptop NVIDIA GT 740M ekran kartı vardı daha aygıt yöneticisinden sildim NVIDIA kendi sitesinden yüklemeye kalkınca yüklenmiyor.

Bu hatayı alıyorum. Ne aygıt yöneticinde gözüküyor ne DxDiag gözüküyor. Dahili ekran kartım gözüküyor. Yardım eder misiniz acaba?

Bende de oluyordu eski kartlara yeni sürücü nedense yüklenmiyor Windows'un kurduğu sürücüyü aygıt yöneticisinden güncelleyebilirsiniz.

DDU ile silin.

Bende de oluyordu eski kartlara yeni sürücü nedense yüklenmiyor Windows'un kurduğu sürücüyü aygıt yöneticisinden güncelleyebilirsiniz.

Aygır yöneticinde gözükmüyor gözüküyordu sildim y0klemeye çalısırken de gözükmüyor.

Onla da denedim sildim hatta DDU açtıgımda ekran kartı gözükmüyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eski kartlar, bende de GT 730 var yüklenmiyor yeni sürücüler, aygıt yöneticisinde sağ tık yapıp sürücüyü güncelleştir tuşunu denediniz mi, en uygun sürücüyü ben öyle bulmuştum.

Hocam 391.35 sürümünü kurun eski kartların desteklediği en son sürüm 391.35'dir.
Bende o yüklü hocam zaten. Benim kanser olduğum bir konu var, belki sizde de oluyordur, GeForce Experience üzerinde sürücü güncellerken sanki son sürümü destekliyormuş gibi davranıyor, onu bir türlü çözemedim aylardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…