N Necoooo Femtopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Laptop eski. Laptop NVIDIA GT 740M ekran kartı vardı daha aygıt yöneticisinden sildim NVIDIA kendi sitesinden yüklemeye kalkınca yüklenmiyor. Bu hatayı alıyorum. Ne aygıt yöneticinde gözüküyor ne DxDiag gözüküyor. Dahili ekran kartım gözüküyor. Yardım eder misiniz acaba?
Laptop eski. Laptop NVIDIA GT 740M ekran kartı vardı daha aygıt yöneticisinden sildim NVIDIA kendi sitesinden yüklemeye kalkınca yüklenmiyor. Bu hatayı alıyorum. Ne aygıt yöneticinde gözüküyor ne DxDiag gözüküyor. Dahili ekran kartım gözüküyor. Yardım eder misiniz acaba?
Furkan Soysal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #21 @Necoooo hocam attığınız SS'i göremiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS N Necoooo Femtopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #22 Böyle dedi eskiden sürümde uygın değildi yazıyor şimdi böyle diyor. DDU Intel silip denesem. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Furkan Soysal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #23 Necoooo dedi: Böyle dedi eskiden sürümde uygın değildi yazıyor şimdi böyle diyor Eki Görüntüle 1099960 DDU Intel silip denesem. Genişletmek için tıkla... Hocam notebook veriyonunu indirdiğinize emin misiniz? Ekran kartınız GT 740M mi yoksa GT 740 mı? Artı 0 Eksi
Necoooo dedi: Böyle dedi eskiden sürümde uygın değildi yazıyor şimdi böyle diyor Eki Görüntüle 1099960 DDU Intel silip denesem. Genişletmek için tıkla... Hocam notebook veriyonunu indirdiğinize emin misiniz? Ekran kartınız GT 740M mi yoksa GT 740 mı?
KS KS N Necoooo Femtopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #24 Eminim ya eskiden Windows 8 yüklüydü. Format atmam lazımdı. PC'yi Windows 10 yapmış o yüzden olabilir mi acaba? Artı 0 Eksi
Eminim ya eskiden Windows 8 yüklüydü. Format atmam lazımdı. PC'yi Windows 10 yapmış o yüzden olabilir mi acaba?
Furkan Soysal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #25 Necoooo dedi: Eminim ya eskiden Windows 8 yüklüdü format atmam lazımdı PC ci Windows 10 yapmış o yüzden olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz dosyanın ismi bu mu? Necoooo dedi: Eminim ya eskiden Windows 8 yüklüydü. Format atmam lazımdı. PC'yi Windows 10 yapmış o yüzden olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam çünkü attığım sürüm Windows 10 uyumlu. Eski sistemler ve laptoplar için Windows 8 daha iyi. Artı 0 Eksi
Necoooo dedi: Eminim ya eskiden Windows 8 yüklüdü format atmam lazımdı PC ci Windows 10 yapmış o yüzden olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz dosyanın ismi bu mu? Necoooo dedi: Eminim ya eskiden Windows 8 yüklüydü. Format atmam lazımdı. PC'yi Windows 10 yapmış o yüzden olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam çünkü attığım sürüm Windows 10 uyumlu. Eski sistemler ve laptoplar için Windows 8 daha iyi.