GT 740M sistem hangi oyunları kaldırır?

El Patrón

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İç Mimar
Merhaba 2012'de satın almış olduğum Sony Vaio SVF152A29W laptobum hangi oyunları kaldırır?

Sistem Özellikleri
İşlemci : i5 3337U 1.80GHz
RAM : DDR3 8GB 1600MHz
Grafik Kartı : GeForce GT 740M 2 GB GDDR3 128 Bit

Ek olarak ilerleyen zamanda SSD kullanmayı düşünüyorum şuan ki kapasitesinde hangi oyunları oynayabilirim? Mesela PUBG, LOL, CS GO oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sistemle çok fazla oyunr oynadım. CS:GO'yu 1280x720 çözünürlükte, Fifa 18'i , GTA V'i orta, yüksek ayarlarda, ets 'yi, Metro 2033'ü, Metro Last Light'ı, Max Payne 3'ü, Grid 2'yi, Assassin's Creed Unity'i, Watch Dogs'ı, Fifa Online 4'ü, Need For Speed The Run, Most Wanted 2012, Hot Pursuit gibi oyunları kasmadan oynarsın. (Aklıma gelen başka oyunlar olursa eklerim.) Ama şöyle bir durum var, bu ekran kartıyla GTA IV (4) oynayamazsın. Uyum sorunu var, oyun Nvidia ekran kartını hiç bir şekilde görmüyor, entegre'yle çalıştırıyor. Heveslenip GTA IV indirme.

Aynı sistemle çok fazla oyunr oynadım. CS:GO'yu 1280x720 çözünürlükte, Fifa 18'i , GTA V'i orta, yüksek ayarlarda, ets 'yi, Metro 2033'ü, Metro Last Light'ı, Max Payne 3'ü, Grid 2'yi, Assassin's Creed Unity'i, Watch Dogs'ı, Fifa Online 4'ü, Need For Speed The Run, Most Wanted 2012, Hot Pursuit gibi oyunları kasmadan oynarsın. (Aklıma gelen başka oyunlar olursa eklerim.) Ama şöyle bir durum var, bu ekran kartıyla GTA IV (4) oynayamazsın. Uyum sorunu var, oyun Nvidia ekran kartını hiç bir şekilde görmüyor, entegre'yle çalıştırıyor. Heveslenip GTA IV indirme.
Teşekkürler, zaten 2015 yılında falan GTA IV indirip oynamayı denemiştim bunu bile oynatmıyorsa diye homurdanmıştım demek sebebi varmış teşekkür ederim, RAM bellek ve SSD yükseltmesiyle daha iyi ayarlarda oynayabilirim muhtemelen. Bugün PUBG Lite çıkmasıyla denedim ve hafif yırtılmalar ile oynadım.

O pubg lite'ı ufak ayarlarla akıcı oynayabilirsin diye düşünüyorum. Bir de bazı arkadaşalar pubg lite yükledikten sonra pc boştayken cpu kullanımının çok yüksek olduğunu söylüyorlar.
Teşekkürler, zaten 2015 yılında falan GTA IV indirip oynamayı denemiştim bunu bile oynatmıyorsa diye homurdanmıştım demek sebebi varmış teşekkür ederim, RAM bellek ve SSD yükseltmesiyle daha iyi ayarlarda oynayabilirim muhtemelen. Bugün PUBG Lite çıkmasıyla denedim ve hafif yırtılmalar ile oynadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı