GT 820M Driver "uyumlu grafik donanımı bulunamadı" sorunu

bilalerkus1

Kilopat
Daha fazla  
  • Asus X555LD
  • Windows 10 64-Bit
  • Intel Core i3 -4030U 1.90 GHz
  • 8 GB RAM
  • 120 GB SanDisk SSD
  • Nvidia GeForce GT 820 M

Aşağıdaki hataları alıyorum sürekli, sadece ilk 2 grafik driverini kuruyor. Windows 7'de de aynı sorunu alıyordum, Windows 10'a geçtim yine aynı hata.
Lütfen yardım edin çıldıracağım.

• 391.24 - Başarılı
  • 391.35 - Başarılı
  • 397.64 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 397.93 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 398.11 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 398.36 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 398.82 - Başarısız (sadece uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 399.07 - Başarısız (Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir + uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 399.24 - Başarısız (Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir + uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
  • 411.63 - Başarısız (Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir + uyumlu grafik bulunamadı hatası veriyor)
Hata.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının driverını kurduysanız veya Windows Update kurduysa onu Denetim Masası > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcısı sekmesinden Nvidia Geforce GT820M'e sağ tıklayıp kaldır yapın. Aygıtın sürücülerin, sil dedikten sonra kaldırın. Bilgisayarınızın markası hangisiyse onun sitesinden driverını kurun. Eski olabilir. Eskisini indirin. Kurduktan sonra yeniden başlatın. Sonra son sürümünü tekrardan nvidia sitesinden kurabilirsiniz :)

Konu sahibi ilk olarak BIOS sürümünüzü belirtin. Bilmiyorsanız AIDA ile öğrenebilirsiniz.

Konu sahibi değilim ama AIDA'dan baktım BIOS Sürümüm 9BCN91WW.

Ekran kartının driverını kurduysanız veya Windows Update kurduysa onu Denetim Masası > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcısı sekmesinden Nvidia Geforce GT820M'e sağ tıklayıp kaldır yapın. Aygıtın sürücülerin, sil dedikten sonra kaldırın. Bilgisayarınızın markası hangisiyse onun sitesinden driverını kurun. Eski olabilir. Eskisini indirin. Kurduktan sonra yeniden başlatın. Sonra son sürümünü tekrardan nvidia sitesinden kurabilirsiniz

Aygıt yöneticisinden NVIDIA ekran kartını sürücüsü sildikten sonra Lenovo'nun kendi sitesinden yüklediğim NVIDIA VGA Driver'ı yüklerken de uyumlu grafik bulunamadı hatasını aldım. :) Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrardan kurmayı denedim ama aynı hatayı yine aldım. Bu sefer sildiğim sürücü olan 391.35'i kurmayı denedim ama yine hata verdi. 381.65'i kurup üstüne 391.35'i kurdum oldu.

Yani hala son güncel Nvidia Driver'ını kuramıyorum. 391.35'ten sonrası kurulmuyor.

Boşver o zaman kurma :) ben bile version 392 yi kullanıyorum [emoji3] o sürümde çalışıyorsa bile yeterli olacaktır. Bazen en güncel en iyisi değildir.

Bende sorun var fakat ben Nvidia'nın canlı destek ile ileteşime geçtiğim zaman bana dedikler şey budur;
GT 820M GPU driver destekledği 391.35 sürüm bi rsonraki sürüm ile desteği kesilmiştir dendi bana. Bende 2 aydır uğraşıyorum fakat yok çözüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle çipiniz gitmiş varsa garantiye yollayınız yoksa da denemelere devam edebilirsiniz ama işiniz dediğim gibi çip öldüyse çok zor. Bu soruna çözüm olarak ya çipi ısıtabilirsiniz ya da BGA yapan kişilere yaptırılabilirsiniz ama bu olayda da tekrardan bozulma ihtimali yüksek olduğu için önermiyorum.
Kesinlikle hayır buna gerek yok nvaci.inf belgesinde hangi sistemlere destek sağladığını görebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı