GT 820M sistem çok yavaş çalışıyor

ertugrulsoldier

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 10 11 yıldır bir laptop kullanıyorum ve feci şekilde çok kötü. Ama 10 11 yıldır 1 kere bile temizlemedim. Windows 8.1 ama yine de çok yavaş. 10 kurmayı denedim PC 30 dk açıldı. 7 kuracaktım onda kalsın diye, düzgün ISO bulamadım. Yani ne yapabilirim? Nasıl performansı arttırabilirim? Feci şekilde oyun oynamadan bile ısınıyor, koku geliyor.

Özellikleri.
8 GB RAM i5 4.nesil 64 Bit ekran kartı GeForce GT 820M 1TB HDD Lenovo Z50 70 sistem modeli 20354 BIOS 9bcn26ww DirectX 11.

Öncelikle şu bilgisayarı açıp iyi bir şekilde temizle, SSD de alırsan o bilgisayarı Windows 10 da çok rahat bir şekilde kullanabilirsin.

11 senelik HDD büyük ihtimalle çok yavaşladı hocam bir de 11 senelik bilgisayar açıp temizlemediyseniz tozdan ve termal macun çok eskidiğinden işlemci ekran kartı ekstra ısınır daha da yavaş açılır PC.

Arkadaşlar yaklaşık 10 11 yıldır bir laptop kullanıyorum ve feci şekilde çok kötü. Ama 10 11 yıldır 1 kere bile temizlemedim. Windows 8.1 ama yine de çok yavaş. 10 kurmayı denedim PC 30 dk açıldı. 7 kuracaktım onda kalsın diye, düzgün ISO bulamadım. Yani ne yapabilirim? Nasıl performansı arttırabilirim? Feci şekilde oyun oynamadan bile ısınıyor, koku geliyor.

Özellikleri.
8 GB RAM i5 4.nesil 64 Bit ekran kartı GeForce GT 820M 1TB HDD Lenovo Z50 70 sistem modeli 20354 BIOS 9bcn26ww DirectX 11.
Dostum bendede eski seninkine çok benzer bilgisayar var. Ssd ve hdd var. HDD de Windows 8 var biraz yavaş. Ama Ssd de windows 10 yükleyince dahada hızlı oldu. Cd takılan yerde ssd var oraya isterseniz takabilirsiniz.

Öncelikle şu bilgisayarı açıp iyi bir şekilde temizle, SSD de alırsan o bilgisayarı Windows 10 da çok rahat bir şekilde kullanabilirsin.

Hocam arka kapağını kendim açtım hafif temizledim çok temizleyemedim fön makinesiyle tozları aldım fanı üfledim falan işte yine fön makinesiyle pamuklu çubukla temizledim biraz kendim hocam bir de BIOS güncellicektim please insert System battery. Diye bir hata aldım ve güzel bir formatta atmak istiyordum ama USB bellek bozuldu medya yok diyor internetten araştırdım biraz ama yapamadım USB bozuk değil ama başka PC de çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı