GT 870M GTA 5 30 FPS'de Kasma

GTA 5'i Windows 10'un son güncellemesinden sonra tam ekran ve 1080 çözünürlükte olmuyordu şimdi düzlettim o sorunu ama şimdi GPU'yu %100 kullaniyordu ve FPS 17 idi ben de ayarları yükseğe düşürdüm yine %100 kullaniyordu arada %99'a düşüyordu şimdi hepsini normale aldım bazen %100 oluyor bazen %99 bazen de %76'ya kadar düşüyor ve FPS 30 çıktı ama hala kasıyor. Eskiden yüksek ayarda oynuyordum hiç kasmıyordu 30 FPS alıyordum şimdi normal ayarda 30 FPS'de kasıyor . Ekran kartım Nvidia GT 870M 4GB RAM 8GB. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'i Windows 10'un son güncellemesinden sonra tam ekran ve 1080 çözünürlükte olmuyordu şimdi düzlettim o sorunu ama şimdi GPU'yu %100 kullaniyordu ve FPS 17 idi ben de ayarları yükseğe düşürdüm yine %100 kullaniyordu arada %99'a düşüyordu şimdi hepsini normale aldım bazen %100 oluyor bazen %99 bazen de %76'ya kadar düşüyor ve FPS 30 çıktı ama hala kasıyor. Eskiden yüksek ayarda oynuyordum hiç kasmıyordu 30 FPS alıyordum şimdi normal ayarda 30 FPS'de kasıyor . Ekran kartım Nvidia GT 870M 4GB RAM 8GB. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Gta 5 i açtığınız da işlemci ekran kartı değil de Nvidia nin üzerinden oynadığınız dan emin misiniz ?

MSI Afterburner yükleyip kartın işlemci bellek v.s frekans hızlarını,sıcaklığına felan bakıp,burada belirte bilirmisiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı