GT 9600 sistem GTA 5 açar mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam Steam'de çoğu oyunda öyle yazıyor. Aslında açmayacak açsa da oynatmayacak sistemleri minimum olarak giriyorlar.
oda doğru ekran kartı yetersiz ram yetersiz işlemci yetersiz açsa 10fps benim pc de açmıyo 12 yıllık

@ProximusTwo diyim size şimdi bu işlemci eski i5 core inside diye bişey sağ üsütünde logosunda sarı renkte bişeyler var ekran kartı içinse ben diğer pc mde 3 gb ram ve 9600 gt , i3 core ile gta 4 bitirdim şimdi ise ekran kartını değiştircem

Arkadaş soruyu sorduktan sonra sanırım siteyi terk etti.

Yok hocam Gmail'den bildirim gelmedi şimdi bir girim bakim dedim.

oda doğru ekran kartı yetersiz ram yetersiz işlemci yetersiz açsa 10fps benim pc de açmıyo 12 yıllık
Hocam ben GT 730 ile oynayamıyordum.

Hocam bilgisayarın özelliklerini bize screenshot olarak atsanız?

Yani evet açar ama yetmez. Hocam tamam açar eyvallah ama oynatmaz.

Ayrıca o ekran kartına göre büyük ihtimalle o tarz bir işlemci var içinde.
Ben 4 gb ram ile oyunu bitirdim hocam. Takılmalar oluyor eyvallah ama oynatmaz falan demeyin gayette oynatıyor, sadece çok drop oluyor.

Hangi sistemde 4 GB olacağına da bağlı. Böyle bir sistem oynatmaz hocam.
Benim eski sistemde o kadar iyi bir sistem değildi he bu kadar kötü değildi ama i3 3. nesil falan vardı yani oynatıyordu yine de. 4 gb ile oynatmaz diyince genel olarak söyledim ben. Bence oynatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…