GT1030 Model Seçimi

yusuf asut

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Emin ol FPS olarak fark yok sadece soğutma olarak vs. var. Alıyorsan fanlı soğutmalı bulabildiğin en ucuz modeli alabilirsin. Bende ASUS'un OC'li büyük fanlı modeli var.
Dostum bu arada PC'den anlıyorsan konuma bir el atabilir misin ? @BaserisX

GT 1030'un DDR4 modeline bulaşmayın. Nvidia'ın alttan alttan kimseye duyurmadan çıkardığı sürümdür kendisi. DDR5 modeline göre fark yok gibi düşünmeyin aralarında büyük fark var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu modeli tercih edin: Msi GT 1030 2GH LP OC 2GB GDDR5 64Bit DX12 NVIDIA GeForce Ekran Kartı | ITOPYA
Pek fazla güç çekmediği için hava soğutmaya ihtiyacı yok.

Emin ol FPS olarak fark yok sadece soğutma olarak vs. var. Alıyorsan fanlı soğutmalı bulabildiğin en ucuz modeli alabilirsin. Bende ASUS'un OC'li büyük fanlı modeli var.
Dostum bu arada PC'den anlıyorsan konuma bir el atabilir misin ? @BaserisX

Konuya baktım ama maalesef daha önce böyle bir sorun ile karşılaşmadığım için yanlış bir bilgi vermek istemiyorum. Yardım edecek biri çıkar kardeşim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı