Yusuf325 Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #1 GT 1030'dan RX7600a geçtim ama oyunlarda FPS'imde bir değişme olmadı. Nedeni ne olabilir? Sürücülerim güncel. AMD5 5600 16 GB RAM var.
GT 1030'dan RX7600a geçtim ama oyunlarda FPS'imde bir değişme olmadı. Nedeni ne olabilir? Sürücülerim güncel. AMD5 5600 16 GB RAM var.
KS KS Yusuf325 Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #11 Lose and win dedi: Hangi oyunlsrı oynuyorsun oynadıgın oyunlar işlemci tabanlı oyunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Minecraft, LoL, Valorant oynuyorum genellikle. Damon Salvatore dedi: O geçiş sonrası değerlerin artmaması imkansız, işlemciniz vs yeterli. Tam olarak hangi oyunlarda hangi değerleri aldığımızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ta hala 60 FPS civarı. Hyperionx dedi: Imkansiz boyle bir şey, dogru degerlere baktigindan emin misin dostum? Driverini kurdun mu guncel? Genişletmek için tıkla... Eminim AMD'nin uygulamasından kurdun ve güncel diyor. Bir de valorontta kill alınca sağda bir şey çıkıyor ya mouse sağ sol yapınca o bulanıklaşıyor bir de. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Lose and win dedi: Hangi oyunlsrı oynuyorsun oynadıgın oyunlar işlemci tabanlı oyunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Minecraft, LoL, Valorant oynuyorum genellikle. Damon Salvatore dedi: O geçiş sonrası değerlerin artmaması imkansız, işlemciniz vs yeterli. Tam olarak hangi oyunlarda hangi değerleri aldığımızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ta hala 60 FPS civarı. Hyperionx dedi: Imkansiz boyle bir şey, dogru degerlere baktigindan emin misin dostum? Driverini kurdun mu guncel? Genişletmek için tıkla... Eminim AMD'nin uygulamasından kurdun ve güncel diyor. Bir de valorontta kill alınca sağda bir şey çıkıyor ya mouse sağ sol yapınca o bulanıklaşıyor bir de.
CaIamity Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #12 Yusuf325 dedi: Minecraft, LoL, Valorant oynuyorum genellikle. Minecraft'ta hala 60 FPS civarı. Eminim AMD'nin uygulamasından kurdun ve güncel diyor. Bir de valorontta kill alınca sağda bir şey çıkıyor ya mouse sağ sol yapınca o bulanıklaşıyor bir de. Genişletmek için tıkla... V-Sync açık olabilir mi? Artı 0 Eksi
Yusuf325 dedi: Minecraft, LoL, Valorant oynuyorum genellikle. Minecraft'ta hala 60 FPS civarı. Eminim AMD'nin uygulamasından kurdun ve güncel diyor. Bir de valorontta kill alınca sağda bir şey çıkıyor ya mouse sağ sol yapınca o bulanıklaşıyor bir de. Genişletmek için tıkla... V-Sync açık olabilir mi?
KS KS Yusuf325 Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #13 CaIamity dedi: V-Sync açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda açık değil de. AMD'enin uygulumasında açıksa ona nasıl bakacağım bilmiyorum. Damon Salvatore dedi: O geçiş sonrası değerlerin artmaması imkansız, işlemciniz vs yeterli. Tam olarak hangi oyunlarda hangi değerleri aldığımızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta ve LoL'de 160 civarı bir de. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
CaIamity dedi: V-Sync açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda açık değil de. AMD'enin uygulumasında açıksa ona nasıl bakacağım bilmiyorum. Damon Salvatore dedi: O geçiş sonrası değerlerin artmaması imkansız, işlemciniz vs yeterli. Tam olarak hangi oyunlarda hangi değerleri aldığımızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta ve LoL'de 160 civarı bir de.